Mit gondoltok azokról az emberekről akik csak akkor írnak vagy beszélnek veled, ha unatkoznak és nincs más?
Csak akkor írnak rád, mikor épp nincs kivel beszélgetniük, unatkoznak stb…
Unalomból még találkoznak is veled, mert amúgy se lenne jobb dolga.
Unalmamban visszairkálok én is. Majd kisül belőle vmi. De legtöbbször semmi, mivel nem érdekelnek. Pl.irogat ez az a srác unalmában néha rám, de mivel se kémia kulsőre se tetszenek de en se vagyok nekik vmi istennő csak amolyan ha jobb nincs van kinek írni nő, így elírogatunk egymással vagy találkozunk is de valahogy a társaságuk se tud feldobni. Minek sétálgassak meg kajáljak én pl.a ronda szomszédsráccal? Annyiban jo lenne hogy legalább egyikunk sem.otthon vergődne unalmában, de nekem még a program is szar az ilyenekkel.
Sajnos.
Pedig lenne abban logika amikor az unatkozók összeállnak, abbol jo progik is kisülhetnének vagy valami, de nekem ez igy kevés. Mégha megismerhetném a barátait es talán azokkal is lehetne kapcsolatom, de valahogy azok a barátaik se tetszenek.
Szóval attol.még írkálgatok értelmetlenul unatkozókkal unalmamban. Engem nem zavar. csak értelme nincs. De jobb a semminél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!