Mit csinaljak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Az legjobb baratnom utalja ha beszelek egy baratnommel, akivel ok nagyon osszevesztek, ezert mar nem baratok. Ma megbeszeltem azzal a lannyal, hogy o lesz bff az ex bestiemmel (akivel mostanaban is joban vagyunk csak mar nem bestiek), en meg a bestiemmel, mert ugye en nem lehetek azzal a lannyal, mert besertodik. De mindkettojukkel joban vagyok. Nagyon megterhelo igy napi szinten mar a veszekedes…
Ti mit csinalnatok a helyemben?
2023. máj. 9. 20:00
1/3 anonim válasza:
Magyarul beszélnék és nem azokkal, akik érzelmi manipulációs baromságokkal fárasztanak. Csak el tudod már dönteni egyedül is, hogy mikor és kivel akarsz beszélni.
2/3 anonim válasza:
A helyedben én megtanulnék magyarul.
3/3 anonim válasza:
Én helyedben megtanulnék inkább magyarul beszélni, és csak utána írnék ide kérdést, normálisan megfogalmazva.
Biztos ilyen csipogó, nyafogós p. csák lehettek, akik játszák a pláza cicákat és ez életük legnagyobb problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!