Ez tényleg olyan hatalmas nagy bűn lenne? Vélemények érdekelnének! Normális válaszokat várok! Bővebben lent olvasható!
Van egy barátnőm, aki kavart egy sráccal (szegény srác azt hitte, h járnak, de a csaj nem vette komolyan, hülyének nézte, csúnyán beszélt vele...), emiatt sokat veszekedtek, majd a legutóbbi veszekedésük alkalmával a srác megelégelte a dolgokat, és letiltotta a bnőmet.
Emiatt a korábban tervezett szalonnasütés is elmaradt, viszont bnőm másik bnője kikönyörögte a srácnál, h mégis legyen megtartva a sütögetés, nyílván az említett bnőm jelenléte nélkül.
Meg is lett tartva a sütögetés el is mentünk rá a párommal, illetve a másik lány is a párjával.
Azt a hibát elkövettem,h eltitkoltam a bnőm elől,h megyünk a sráchoz, hazudtam neki, h máshol leszünk, mert tudtam jól, h nem örülne neki, ha kiderülne a dolog.(tudom, ezt rosszul tettem)
Végül ahogy az lenni szokott, a dolog kiderült, mert a másik csaj elmondta a bnőmnek, h ott voltunk a sütögetésen.
Most pedig a bnőm megszakította velem a barátságot, mert hazudtam neki, illetve a háta mögött elmentem ahhoz a sráchoz.
Remélem érthetően leírtam mindent, ha valami mégsem lenne érthető/egyértelmű, kérdezzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!