Hogyan tudnék megszakítani egy barátságot?
A barátság kezdetben jól alakult, de néhány hónapja egyszerűen azt érzem, hogy a másik rossz ember.
Apróságokból, például hogy állandóan másokat szapul, semmi sem jó neki, mindennek a rossz oldalát nézi…stb, és ezek miatt szinte már taszít a jelenléte.
Hónapok óta nem keresem, max válaszolok, azt se azonnal, de nem “érti” a finom jelzéseket.
Ő az aki harap, rúg és bánt ha elutasítást kap, kitölti a dühét és emiatt csak valahogy fű alatt szeretném ha ellaposodna majd kihűlne ez a barátság.
Hogyan csináljam?
Kérlek segítsetek mert nagyon szorongok emiatt.
(Azt nem fogom merni megmondani neki hogy már nem akarok barátkozni mert felek a következményektől)
A spam a legjobb megoldás. Ugyanis oda akár tévedésből is betolhatja a rendszer a leveleket. Ha személyesen összefutnátok, hivatkozhatsz, hogy sajnos nem kaptad meg a leveleit, majd megnézed. De most, ha megbocsát, időre mész, már késésben vagy, majd jelentkezel. Aztán sürgősen lelépsz.
Az ilyen terroristákat csak konfrontáció kerülésével szabad kezelni.
Miben és higy tud neked ártani?
Kiadtad neki az intimitásaidat? Zsarolhat? Rossz híredet keltheti? Vagy hogy?
Azon is múlhat, hogy milyen módszert érdemes alkalmazni a leépítésére.
Egyszerűen nem illetek össze, más típusok vagytok.
Nem kell a törött szárnyú kiskacsa szerepét felvenned, egész egyszerűen ne válaszolj neki, ne reagálj és kész. Ez a szapulás meg ártani fog dolog csak mártírkodásnak tűnik. Tök egyszerű, ha megszakítod vele a kommunikációt akkor vége, ennyi. Utána kereshetsz jobban passzoló embert. Nem tudom mit kell ilyenen drámázni. Nekem is volt egy baràtnőm, azt hittem az, de mint kiderült évek óta hazudott meg a szemembe mosolygott. Sose volt barát. Megmondtam neki őszintén, hogy ennyi nem hiszem hogy nekünk barátoknak kéne lennünk, zárjuk le. Vége. Utána kicsit mèg megvolt sértődve, írogatott hogy milyen szemét rohadék vagyok. Nem reagáltam, kész. Befejeztem. Megunta és most éli valahol az életét, mást mérgez. Hálisten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!