Irigy rám, mert barátkozok a barátnőjével?
Figyelt kérdés
Új munkahelyen elég hamar jóban lettem az egyik lánnyal, nagyon aranyos és van sok közös témánk, plusz a munkában is sokat segít az első perctől kezdve. Már munkán kívül is találkoztunk párszor, de most kiderült, hogy a csapatból egy másik csaj utál engem, mert ők "legjobb barátnők" és én állítólag elveszem a barinőjét. Érezteti felém is rendesen, de szegény másik lányt meg folyton ezzel nyomasztja, beszólogat neki, hogy velem több időt tölt stb. Nagyjából általános iskolában találkoztam utóljára ilyesmivel, hogy barátnők féltékenykednek, de mi már elég idősek vagyunk ehhez szerintem (22,25,27 évesek). Egyébként sajnálom a lányt, biztos vagyok benne, hogy ez nála valami lelki dolog lehet és én tökre örülnék, ha vele is jól kijönnék, de sajnos nem is ad rá nagyon esélyt, ellenszenvesen viselkedik már a bemutatkozásunk óta. Nem igazán tudom mi lenne a jó megoldás, mert ők tényleg távolodnak egymástól, de nem miattam, hanem mert ezzel a viselkedéssel bosszantja a másik lányt és közben mindenkinek engem szapul a hátam mögött, hogy elveszem tőle. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Volt már hasonló problémátok?2023. ápr. 23. 09:02
2/2 anonim válasza:
1/1 osztom a véleményt. Nem lehet mindenkinek a nyomorával foglalkozni, mert akkor saját magadra nem jut idő. A haragos csajnak kellett volna veled ismerkedni és barátkozni, de inkább duzzog. Semmi okod rosszul érezni magad miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!