Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vajon tényleg csak "szexre"...

Vajon tényleg csak "szexre" kellek neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel szoktam chetelni. Sokszor beszélünk szexről, ezzel nincs is baj. De amikor valami más témába kezdünk, akkor sokkal lassabban válaszol és maga a hangulat is teljesen más és unalmas lesz.

Olyan mintha nem akarna velem beszélni. Alig ír csak pár szavas válaszokat.

De amikor a szex a téma akkor egy csomót ír

Vajon csak a szex téma miatt beszél velem és nem akar semmi mást?

2023. ápr. 22. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Igen. Ez a legfőbb jele annak, hogy csak a tested érdekli.
2023. ápr. 22. 10:39
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg igen.
2023. ápr. 22. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
mik azok a más témák ? szex , autók/motorok lehet hogy csak ezek érdeklik minden másra nagyívben szarik
2023. ápr. 22. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:
78%

Az idő alatt, amíg másról próbálsz irkálni, ő valaki mással csetel - a szexről. :D

Amúgy az sem biztos, hogy elmenne veled - sokak csak úgy irkálnak, de ha teljesíteni kell vagy valóban hódítani, akkor leállnak (jobb is így néha :P )

2023. ápr. 22. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

Nem feltétlenül, de elég esélyes.

Volt, akivel én is főleg a szexről beszéltem eleinte. Ritka hasonlóan kinky emberekbe belefutni és felüdülés volt a társasága meg érdekesek az ötletei.

Aztán össze is jöttünk, bár én nő vagyok.

2023. ápr. 22. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!