A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
38 szavazat
2/10 anonim válasza:
csak akkor működhet ha mindkét fél a saját neméhez vonzódik
3/10 anonim válasza:
Elméletben igen, gyakorlatban nem akarom kipróbálni.
4/10 anonim válasza:
Csak akkor, ha már mindketten negyvenesek. Ilyen öreg nöhöz már nem vonzódnak a férfiak, csak barátként tudnak rájuk tekinteni. A nök mindegy hány évesek, mindig is tudnak barátként tekinteni a férfiakra.
5/10 anonim válasza:
#4 Ez is süket duma, mert a nők is többet akarnak a barátságnál, csak nincs annyi vér a nunájukban, hogy ezt felvállalják.
6/10 anonim válasza:
Hát nem tudom! Engem izgatnak az idősebb nők is, ha jól karban vannak tartva. Meg nálam fontos hogy milyen ember, nem elég hogy jól néz ki.
7/10 anonim válasza:
Igen.
A barátaimnak egy jelentős része lány, és még sosem volt köztünk semmi.
29/F
8/10 anonim válasza:
Nekem is vannak lány barátaim, akikkel tényleg csak barátok vagyunk, lehet én vagyok túl marslakó, de számomra ez így jó is, lányokkal sokszor sokkal jobbakat lehet szerintem beszélgetni.
10/10 anonim válasza:
Nekem is volt legjobb lány barátom.Igaz már nem vagyunk barátok s nem is beszélünk.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!