Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kötöztek már meg, és raktak...

Kötöztek már meg, és raktak már be csomagtartóba poénból a barátaid?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 17. 20:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Soha nem tennék ilyet senkivel.viccből se. Ha nem is tudja miért nem akkor sem.
2023. ápr. 17. 20:30
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez egyáltalán nem poénos.
2023. ápr. 17. 20:31
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem, nincsenek ilyen hülye barátaim.
2023. ápr. 17. 20:32
 4/22 anonim ***** válasza:
68%
Mégis miféle poén ez?Szerintem ilyent épeszű emberek nem csinálnak..
2023. ápr. 17. 20:33
 5/22 anonim ***** válasza:
71%
Nincsenek barátaim, de ilyenek nem is kellenének :D
2023. ápr. 17. 20:49
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Mai hír. Ennek a fényében nagyon vicces, érezd magad megelégedve, már elértél valamit az életedben ezzel a kérdéssel...

2023. ápr. 17. 20:50
 7/22 anonim ***** válasza:
68%

Nem veszitek észre, hogy ez megint az egyik fétises hülye? "Léptek már rá a kezdere? Milyen érzés?" "Kötöztek már székhez?"

Mindig ilyeneket kérdez. Arra veri, hogy ti itt meséltek neki.

2023. ápr. 17. 21:16
 8/22 A kérdező kommentje:

"Nem veszitek észre, hogy ez megint az egyik fétises hülye? "Léptek már rá a kezdere? Milyen érzés?" "Kötöztek már székhez?""

Ezeket nem én kérdeztem.

2023. ápr. 17. 21:19
 9/22 anonim ***** válasza:
88%

"Még az 50-es évek elején egy ésszerűsítő brigád járta a földeket, új és hatékony technikára akarták tanítani a hagyományok láncaiban vergődő parasztságot. Útjukban egyszer meglátnak egy öreg parasztot, aki épp kaszálgat kinn a réten.

Odamennek hozzá.

– Nem jól csinálja az elvtárs, így nem elég termelékeny a munkája. A kaszanyél túloldalára is kellene szerelni egy vasat, mert úgy akkor is vágná a füvet, mikor visszafelé húzza a kaszát.

Mit lehetett tenni? Az öreg rárakott még egy vasat a kaszára. Egy év múlva megint elvetődik hozzá a brigád, megnézik a munkáját, de most sem elégedettek vele:

– Így már valamivel jobb, de még termelékenyebb volna az elvtárs munkája, ha hátul a nadrágszíjába beakasztana egy gereblyét.

– Egy gereblyét a nadrágszíjamba?! Minek?

– Mert úgy mindjárt össze is szedné a szénát maga mögött.

Az öreg kénytelen-kelletlen ezt is megcsinálja, de mikor a következő évben újra meglátja az ésszerűsítő brigádot, hanyatt-homlok elhány mindent, elmenekül, de még futás közben is kiáltozik:

– Tudom ám, hogy mit akarnak tőlem, tudom én!

– Mit?

– Azt, hogy akasszak egy viharlámpát a tökömre, mert akkor éjszaka is tudok dolgozni."

2023. ápr. 17. 21:24
 10/22 anonim ***** válasza:
73%
#8 Akkor mi a kérdés célja? Veled tették ezt a barátaid vagy pedig te vettél részt egy ilyen "poénkodásban"?
2023. ápr. 17. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!