Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csinálok rosszul?

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem történik semmi, csak szó nélkül letiltanak, majd ha oda küldök valakit hogy kérdezze meg, akkor kb. elvárja hogy tudjam, holott semmi se történt. És hát választ nem kapott az illető akit oda küldtem. Ha én magam mentem volna mondjuk egy másik profillal (ami nincs és ezért nem fogok csinálni) egyből tiltott volna le újból. Miért van ez? Ha valami baja van vagy zavarja valami miért nem mondja meg?

2023. ápr. 10. 22:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Mi van???
2023. ápr. 10. 23:11
 2/11 anonim válasza:
82%

Túl sok vagy szerintem.. nyomulsz nem hagy nyugtot az embernek.

Sok ilyen ember van van aki nem akar minden 5 percben beszélni a másikkal még neten sem.

2023. ápr. 10. 23:28
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Tyhű ennek aztán neki kellett futni néhányszor mire nagyjából valamennyire tudtam értelmezni.

Most már értem is, hogy miért tiltanak le. Egyetértek velük.

2023. ápr. 10. 23:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk mindennap
2023. ápr. 10. 23:35
 5/11 anonim ***** válasza:
44%

Ahogy jelezték: ostoba és értetlen vagy. Kár magyarázkódni, mert úgyse értenéd. Egyszerűbb így letudni.

Ha itt nem bírsz értelmesen írni, gondolom, a szövegértésben sem jeleskedsz, ami megnehezíti a megértést.

Ilyen idiótákkal én sem barátkoznék.

De miért az interneten cseverészel, miért nem szóban? vagy mi van?

Abból, amit itt leírtál, csak annyi derül ki, hogy egy idióta vagy, de a helyzetekről semmi.

Pl. lehet, hogy nem díjazták, hogy meztelen képet kérsz róluk, vagy hülyeséget kérdezel, vagy akármi.

2023. ápr. 11. 00:25
 6/11 A kérdező kommentje:

Így nem is fog.

Nem érdemes ide írni. Annyi biztos hogy nem vagyok idióta. Egy évig beszélgettünk és el voltunk nem volt veszekedés

2023. ápr. 11. 00:28
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem fogok magyarázkodni az biztos ezek után

Jöhet még egy lehúzó komment úgysem hat meg és nem veszem magamra

Hajrá

Nevetségesek vagytok

2023. ápr. 11. 00:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, de ez veled gyakran előfordul, vagy legalábbis többször megesett már? Ha én lennék ilyen szituban (a letiltott), nem küldenék senkit kérdezősködni, tudomásul venném. Kivéve, ha tényleg közeli viszonyban történik ez, de ott sem mást küldenék, felhívnám az illetőt, hogy mi van, és inkább tévedésre gondolnék. Futó ismerősnél viszont nem valószínű, hogy vmi fatális véletlen van, valószínűleg túl sok voltál neki, akkor is, ha nem beszéltetek naponta, és nem volt veszekedés.
2023. ápr. 11. 10:27
 9/11 NTBS ***** válasza:
Pontosan mi a kérdés?
2023. ápr. 11. 10:39
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen, sokszor előfordul.

Most egy konkrét eset miatt írtam ki. Egy évig beszélgettünk, jól elvoltunk, mindig volt téma, hívásban is beszéltünk, talizni is akartunk (csak ugye Angliában lakik így nehezebb). Volt egy érdeklődési körünk, ez közös volt, ez hozott minket össze egy komment szekció során tavaly tavasszal. Akkor volt egy veszekedésünk amit lerendeztünk, azóta semmi veszekedés. A nyári hónapok során nem igen beszéltünk de aztán felkeresett újra. Kb. egy hónapja egyik beszélgetés után már nem írt vissza pedig félbemaradt a beszélgetés, nem volt vita, rendesen beszéltünk. Eltelt pár hét, mindig feldobta a profilját a chat tetejére, ekkor írtam egy lájk jelet, belájoltam egy posztját utána egyből letiltott.

Majd az illetőnek tegnap visszaírt holott már pár hete rá írt, de csak most látta meg. Elkezdi nekem tudnom kéne miért tiltott le engem és hogy nem akar velem többé kommunikálni. Nem mondta meg az okát, szerinte én nekem tudnom kéne.

2023. ápr. 11. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!