Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátommal tegnap nagyon...

Barátommal tegnap nagyon összevesztunk. Kinek volt igaza?

Figyelt kérdés

Egyik legjobb barátommal elmentem tegnap kocsmába beszélgetni.

Ott kb két óra Beszélgetés mulva mondtam neki hogy anyám covidos, covid pozitív.

Erre megharagudott rám hogy akkor minek mentem el vele kocsmazni. És miért csak most szóltam neki.

Soha többet nem akar ez miatt szórakozóhelyre menni velem meg sehova.

Kinek van igaza? Hiába mondtam neki hogy nem én vagyok cocidos hanem anyam.

2023. márc. 29. 12:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk, ha számodra az a fontos, hogy kinek van igaza és nem az, hogy hogyan érthetnéd meg az álláspontját, akkor az azért nagyon nem jó.
2023. márc. 29. 12:53
 12/24 anonim ***** válasza:
60%

"És tudtommal csak egyszer lehet elkapni."

Ezt nagyon rosszul tudod, vannak, akik akár négyszer is elkapták.

"a találkozó elején mondta hogy már teljesen megszünt ez a jarvany"

Anyád példáján is láthatod, hogy nem így van, még mindig vannak, akik elkapják.

Csak azért, mert huszonéves, még elkaphatja. Még ha enyhe lefolyású is, kinek hiányzik?

Meg kellett volna kérdezned őt, hogy mivel anyád covidos, találkozzatok-e vagy pedig halasszátok.

Igaza volt a barátodnak.

2023. márc. 29. 12:53
 13/24 anonim ***** válasza:
26%
Jó hülye a haverod, ha emiatt soha nem akar veled találkozni, pláne hogy oltottak vagytok mindketten. Feleslegesen túl van tolva ez a covid, pláne ennyi idő után. Lehet, hogy a boltban előtte álló is covidos volt, vagy a buszon mellette ülő is az volt, csak ők nem mondták.
2023. márc. 29. 12:57
 14/24 anonim ***** válasza:
59%

Tehát szoros kontaktban vagy egy igazoltan fertőző beteggel, szóval potenciálisan te is elkaphattad simán. És mint tudjuk, lappangási időben is fertőzhet, szóval simán fertőzésveszélyes vagy.

Na vajon kinek van igaza...

Az, hgoy csak egyszer kaphatja el valaki, az bullshit, ráadásul egy beteg ember mellett kijelenteni, hogy már nincs ez a betegség, elég furaXD

2023. márc. 29. 12:57
 15/24 anonim ***** válasza:
50%

#13 Valahonnan az utcáról kaphattam el, mert nem érintkeztem covidossal, és igyekeztem óvatos lenni. Sikeresen benyaltam, de szerencsére egy enyhe lefolyású változatot.

Ennek ellenére nem találkoznék olyannal, aki covidossal érintkezik. Nem hiányzik, hogy megint otthon nyomjam az ágyat (elég keservesen, mert olyasmi izomfájdalmam volt, mint ami láznál szokott jelentkezni)

2023. márc. 29. 12:59
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
Elhiszem, hogy nem találkoznál olyannal, de a helyzet az, hogy találkozol, csak legfeljebb nem tudsz róla. Nekem gyógyszertárban dolgozik a feleségem, akkor váljak el tőle, vagy mi van? Egyfolytában betegekkel találkozik.
2023. márc. 29. 13:04
 17/24 anonim ***** válasza:
58%
Azért van különbség a véletlenül összeszedett betegség és a "tudom, hogy fertőző beteg vagyok, de azért odamegyek hozzád" között...
2023. márc. 29. 13:06
 18/24 anonim ***** válasza:
47%
#16 Nem ad felmentést az, hogy más is hülye. A gyógyszertáros meló kicsit más, az ott dolgozók tudatosan vállalják, hogy betegekkel érintkeznek.
2023. márc. 29. 13:10
 19/24 anonim ***** válasza:
54%
Ha mindig így viszonyult a betegségekhez, akkor szólhattál volna neki mielőtt találkoztok. Ha most lett ilyen, a covid miatt, akkor nincs igaza
2023. márc. 29. 13:28
 20/24 anonim ***** válasza:
56%
Hubameg még mindig itt tartotok?
2023. márc. 29. 13:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!