Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátommal tegnap nagyon...

Barátommal tegnap nagyon összevesztunk. Kinek volt igaza?

Figyelt kérdés

Egyik legjobb barátommal elmentem tegnap kocsmába beszélgetni.

Ott kb két óra Beszélgetés mulva mondtam neki hogy anyám covidos, covid pozitív.

Erre megharagudott rám hogy akkor minek mentem el vele kocsmazni. És miért csak most szóltam neki.

Soha többet nem akar ez miatt szórakozóhelyre menni velem meg sehova.

Kinek van igaza? Hiába mondtam neki hogy nem én vagyok cocidos hanem anyam.

2023. márc. 29. 12:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%

Minden embernek más az érzékenysége a témára.

Az lett volna a korrekt, ha tájékoztatod, hogy ez a helyzet, ő meg eldönti akar-e így találkozni veled.

2023. márc. 29. 12:23
 2/24 anonim ***** válasza:
66%

Ha egy háztartásban laksz anyukáddal, akkor jogos a kiakadása.

Lehet, hogy te is az leszel pár nap múlva és addig körbefertőzöd a környezetedet. Eleve nem kellett volna kocsmába menned most.

Ha pedig a barátoddal akarsz találkozni, előtte el kellett volna mondanod neki ezt, hogy ő ennek tudatában találkozna-e vagy későbbre halasztaná.

2023. márc. 29. 12:23
 3/24 anonim ***** válasza:
65%

Neki!

Ha a barátod akkor tudod, hogy parás és mielőtt találkoztatok volna, felhivhattad volna, hogy “te Laci anyám koronás találkozzunk vagy inkább toljuk el”?

Egyébként személy szerint én is felhuztam volna magam..

2023. márc. 29. 12:24
 4/24 anonim ***** válasza:
53%

Feltételezem, hogy egy háztartásban laktok anyuddal.

A barátnak volt igaza. Attól még, hogy negatív vagy, tudsz fertőzni - akár a ruhádon is tudod hordani.

Voltam covidos, abból is a gyengébb fajtát sikerült elkapnom, de köszönöm szépen, elég volt.

Arról nem is beszélve, hogy sok idős ember van a környezetemben, nekik végképp nem akarom továbbadni.

Bunkóság volt, hogy nem szóltál neki előre.

2023. márc. 29. 12:29
 5/24 anonim ***** válasza:
67%

Ennyiből nem sok derül ki. Kérdés:

- korábban mennyire volt ez téma?

- együtt élsz anyáddal?

- van valami oka, amiért ő jobban aggódik a betegség miatt?

Persze a kérdés alapján téged annyira nem érdekelnek a részletek, csak hogy kinek van igaza...

2023. márc. 29. 12:35
 6/24 anonim ***** válasza:
53%
Egyértelműen neki volt igaza, nem is tudom hogy fordulhatott meg a fejedben az ellenkezője.
2023. márc. 29. 12:45
 7/24 anonim ***** válasza:
53%
Ha együtt élsz anyáddal vagy találkoztál vele, mióta covidos, akkor a barátodnak volt igaza.
2023. márc. 29. 12:45
 8/24 anonim ***** válasza:
28%
Hagyjuk már, aki retteg a Covid-tól, az nem fog kocsmába sem menni...
2023. márc. 29. 12:47
 9/24 A kérdező kommentje:

5#

Korábban annyira volt téma hogy ő is elkapfa meg én is. Be van oltva meg én is. És tudtommal csak egyszer lehet elkapni.

Igen együtt lakok anyukámmal sőt én apolom mert 39 fokos a laza és fürdetem stb.

Nem tudom mi oka lehetne az aggodasra mert ő is huszonéves mint én és a találkozó elején mondta hogy már teljesen megszünt ez a jarvany. Sőt maszkot se hord már.

2023. márc. 29. 12:49
 10/24 anonim ***** válasza:
53%
Rosszul tudod, többször is el lehet kapni. És tök mindegy, hogy COVID vagy papagájgümőkór, ki a frász szeretne elkapni egy magas lázas nyavalyátés napokig fetrengeni odahaza??? Szólnod kellett volna, felelőtlen vagy.
2023. márc. 29. 12:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!