Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincsenek igaz barátaim! Mit...

Nincsenek igaz barátaim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóvaaal.. Elmentem egy 6 osztályos gimnáziumba, de azt is anyáék szerették volna... de most nem ez a lényeg.. Már volt olyan, hogy kiközösítettek az új suliban (tulajdonképpen egész januárban egyedül voltam), és múlthét pénteken közölte velem a "barátom", hogy eddig csak azért volt jófej velem, mert az osztályfőnök azt mondta. (valószínüleg szülői értekezlet utáni napon mondhatta neki az ofő, mert a szüleim az értekezlet végén beszéltek az osztályfőnökkel.) És most megint egyedül vagyok. :( A legjobb barátnőm maradt az előző sulimban, és sajnos csak nagyon ritkán találkozunk. Meg tegnap is egyik órán jelentkeztem, és az a lány (aki ugye pénteken megmondta a magáét) konkrétan megfogta a kapucnimat, és elkezdte hátrafelé húzni (úgy ülünk, hogy én ülök az első sorban, és ő közvetlenül mögöttem ül), és ha ez még nem lenne elég, rotringgal szúrta a hátamat, amikor a tanár nem figyelt.. Most teljesen össze vagyok törve, és vissza szeretnék menni az előző sulimba, mert ott sosem volt ilyen "konfliktus", és nem is egy gyenge iskoláról van szó, de a szüleim folyamatosan azt mondják, hogy majd 18 éves koromban eldönthetem, hogy melyik egyetemre szeretnék majd menni.. Vagy még az is szóba jöhet, hogy jövőre megírom a felvételit egy 4 osztályos gimibe, de az még több, mind egy év... :(
2023. márc. 29. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Nekem sincsenek. Ez van
2023. márc. 29. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Nekem sincsenek...
2023. márc. 29. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Szörnyen sajnállak.. kihasználja az a lány, hogy visszahúzódó vagy. A Sarkadra kene állni és mikor ezt csinálja pl órán hangosan ra szólni.. hátha érne valamit :(

Engem is bántottak de csak szavakkal, el sem tudom képzelni Milysn lehet h fizikálisan is bántanak. Fel a fejjel és próbálj nyitni mások felé, biztos van az osztályban egy kedves lány! 🙏🏻

2023. márc. 29. 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Párom az egyetlen barátom. Neked is.ez az egyetlen lehetőséged.
2023. márc. 29. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
#4 😂😂😂
2023. márc. 29. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
46%

Legközelebb ha hátba szúr valamivel, felállsz, és a táskáddal rávágsz egy akkorát a fejére, hogy a pad adja a másikat.

Hidd el befejezi…

Egy szaktanarit meg kibirsz

2023. márc. 30. 06:53
 7/8 NTBS ***** válasza:
Keress a neten. Hobbi?
2023. ápr. 3. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Vagy meséld el ezeket a szüleidnek, vagy ha nem érdekli őket, akkor keress egy hasonlóan jó sulit, és kérd át magad oda

Talán segíthet, ha iskolapszichológussal is megbeszéled, vagy az osztályfőnökkel, az ő szavukra talán többet adnának a szüleid

De amúgy igen, ne hagyd magad, szólj rájuk

2023. ápr. 3. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!