Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm totál megbolondult....

Barátnőm totál megbolondult. Múlt hét hétfő óta csak vizet iszik, és minden nap délután suli után konditerembe megy edzeni. Mit tehetnék, hogy ezt hagyja abba?

Figyelt kérdés
Komolyan, elsőbb, mikor említette, azt hittem poénkodik, de amikor megláttam, hogy hétfőn literszámra issza a vizet, és még lehúz a terembe, akkor döbbentem rá, hogy ez totálba becsavarodott. Tegnap délután edzés után szédelgett, mint a Chematoxos légy. Elég brutális edzéseket csinál, futópad, bicikli, hasazások és még nekiáll a gépeken szüttyögni. Ismerem a szüleit, nem igazán foglalkoznak vele, ő meg mindeközben tisztára úgy csinál, mintha valami idióta sportversenyre készülne. Nagyon rossz ezt végignézni, és hiába mondtam neki, hogy ezt hagyja abba, állandóan azt mondja, majd ha úgy érzi, hogy neki is rossza, akkor abbahagyja. Azt hittem a rosszulléte után belátja ezt, de erre ma reggel megint vizes palackkal jelent meg, és mosolyogva mondta, hogy jól van, délután irány az a hülye terem, amibe csak azért megyek vele, nehogy valami történjen vele. Fotózgattja magát, küldi nekem, meg a hasát mutogassa nekem, hogy mondjam meg, jó lesz e szerintem így. De már így is brutálisan néz ki, és hiába mondom, hogy elég, hagyja abba, mintha szándékosan is bosszantana ezzel az egésszel. Komolyan, 5 éve ismerem, és téynleg nagyon jó barátnők vagyunk, de mintha teljesen becsavarodott volna. Mit kellene tennem, mert én már tanácstalan vagyok sajnos.

#barátnő #tétlenség #Drasztikusdiéta
2023. márc. 29. 10:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

A "csak vizet iszik" mit jelent pontosan?

Mindenféle lötty helyett iszik vizet, és mellette eszik normálisan, vagy pedig nem is eszik és csak vizet visz be? Mert ez utóbbi elég nagy marhaság, és nem is lehet bírni sokáig.

2023. márc. 29. 11:16
 12/18 A kérdező kommentje:
Én, amíg közelében vagyok csak vizet iszik. Délelőtt suli, délután terem. Az hogy valóban este eszik e, nem tudom. De ahogy elnézem, annyira rá van függve erre a hülyeségre, hogy simán el tudom képzelni, este sem eszik semmit. Jó, mindegy. Ma beszélek az anyjával, mivel elváltak a szülei. Az apja külföldön él. Ha emiatt megharagszik rám, ám legyen, de akkor elmondom neki, hogy a saját érdekében tettem. Nem tudok, mit csinálni, mást kitalálni.
2023. márc. 29. 11:21
 13/18 anonim ***** válasza:
24%
Ez a fajta böjt az izomleépítésben segít. Ha ez a célja, akkor kiválóan csinálja.
2023. márc. 29. 13:35
 14/18 anonim ***** válasza:
7%

Ha neked küldi a képeit valószínű tőled (is) vár elismerést. Az evésszavar nem játék.

Megpróbálhatnál vele beszélgetni, hogy mi bántja, mi az amiért így kínozza magát. Valószínű azonnal nem fog megnyílni és lehet fel is háborodik, de tudnod kell, hogy csak hirtelen haragból vág hozzád hülyeségeket, nem azért, mert veled van baj. A barátnőd nem őrült meg, csak segítségre van szüksége. Önmagában nincs azzal probléma ha valaki edz és sok vizet iszik, viszont emellé a kiegyensúlyozott táplálkozás nagyon fontos (ha utánanézel kicsit a témának, erről is megpróbálhatsz vele beszélgetni). Ne indulj ki abból, hogy neked úgyis mindenről tudomásod van, ami vele történik. Gyakran a legfontosabb dolgokat hallgatjuk el, mert szégyelljük őket. Hajrá!:))

2023. márc. 29. 14:02
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Hagy edzeni legalább jól néz ki. Lefoglalja magát. Svarzenegger is minden nap edzett.
2023. márc. 29. 14:07
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem mentem el vele ma a terembe, ahellyet elmentem hozzájuk. Tudtam, hogy az anyukája otthon van, elmondtam neki, hogy nagyon aggódom érte, és azt is, hogy miért. Hiába próbáltam higgadt maradni, mert a hölgy hirtelen nagyon dühös lett, majdhogynem kidobott a házból, azonnal felhívta a lányát, és azt még hallottam, mikor mondta neki, hogy nem érdekli hol van, de azonnal jöjjön haza, mert beszélni akar vele! Elmondta azt is, hogy szokott vacsorázni, ne beszéljek hülyeségeket. Csakhogy épp ma mondta el nekem a barátnőm, hogy igazából csak látszat evészetet produkál. Most értem haza, már hívott, de nem vettem fel. Rohadtul sajnálom, amiért bekevertem neki. Néztem FB-n, de nem írt még üzit, de gondolom, írni fog, és azt is sejtem, hogy ettől a perctől kezdve nem vagyunk barátnők. :-( Így is nagy lelki erőfeszítések árán mentem el hozzájuk. Annyira bánt ez az egész, hogy az nem igaz.
2023. márc. 29. 14:38
 17/18 anonim ***** válasza:
3%

"Csakhogy épp ma mondta el nekem a barátnőm, hogy igazából csak látszat evészetet produkál."

Akkor azért csak lecsúszhatott neki 1-2 falat...

Egyébként meg jobb is neked, ha nem barátkozol hlyékkel, keress magadnak normálisabb barátnőt!

2023. márc. 29. 18:59
 18/18 anonim ***** válasza:
37%

Rohadt a fa, rohadt a gyümölcse és te érzed magad rosszul? :DDD

Vásárolj másik piacon:)

2023. márc. 30. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!