Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm totál megbolondult....

Barátnőm totál megbolondult. Múlt hét hétfő óta csak vizet iszik, és minden nap délután suli után konditerembe megy edzeni. Mit tehetnék, hogy ezt hagyja abba?

Figyelt kérdés
Komolyan, elsőbb, mikor említette, azt hittem poénkodik, de amikor megláttam, hogy hétfőn literszámra issza a vizet, és még lehúz a terembe, akkor döbbentem rá, hogy ez totálba becsavarodott. Tegnap délután edzés után szédelgett, mint a Chematoxos légy. Elég brutális edzéseket csinál, futópad, bicikli, hasazások és még nekiáll a gépeken szüttyögni. Ismerem a szüleit, nem igazán foglalkoznak vele, ő meg mindeközben tisztára úgy csinál, mintha valami idióta sportversenyre készülne. Nagyon rossz ezt végignézni, és hiába mondtam neki, hogy ezt hagyja abba, állandóan azt mondja, majd ha úgy érzi, hogy neki is rossza, akkor abbahagyja. Azt hittem a rosszulléte után belátja ezt, de erre ma reggel megint vizes palackkal jelent meg, és mosolyogva mondta, hogy jól van, délután irány az a hülye terem, amibe csak azért megyek vele, nehogy valami történjen vele. Fotózgattja magát, küldi nekem, meg a hasát mutogassa nekem, hogy mondjam meg, jó lesz e szerintem így. De már így is brutálisan néz ki, és hiába mondom, hogy elég, hagyja abba, mintha szándékosan is bosszantana ezzel az egésszel. Komolyan, 5 éve ismerem, és téynleg nagyon jó barátnők vagyunk, de mintha teljesen becsavarodott volna. Mit kellene tennem, mert én már tanácstalan vagyok sajnos.

#barátnő #tétlenség #Drasztikusdiéta
2023. márc. 29. 10:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
40%
Múlt hét hétfő óta nem bírná.
2023. márc. 29. 10:51
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha tényleg csak vizet inna másfél hete kemény edzés mellett, akkor már kórházban lenne.
2023. márc. 29. 10:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát, pedig bírja. Mert ha nem bírná, az nekem lenne a legjobb, hidd el. De most tényleg nem az érdekel, hogy szokott ez lenne, hanem az, hogy hogyan tudnám megállítani ezt az egészet. Amúgy mesélt nekem vmi fórúmról, ami egy közösség, és ott fotókat osztogatnak meg mások is erről, és egymást hergelik azzal, hogy egyik ezt érte el, a másik azt. És ő is ott van. Kb hasonló korúak vannak ott is. És ugyanezt művelik. De többet sajnos nem tudok.
2023. márc. 29. 10:54
 4/18 anonim ***** válasza:
72%

Hát nekem 7 nap volt a legtöbb, amit csak vízzel kibírtam, de elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki e mellett a fekete böjt mellett még keményen eddzen is!

Úgyhogy a 2. válaszolóval értek egyet.

2023. márc. 29. 10:57
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Egy pali asszem 365 napot böjtölt, de ő orvosi felügyelet mellett csinálta, és neki bőven volt miből fogynia, szóval elvileg lehetséges.
2023. márc. 29. 10:59
 6/18 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező!

Te semmit nem tudsz tenni a barátnőd elszántsága/őrültsége ellen.

Lekötözöd, megtömöd?

Őt majd a kórház fogja észhez téríteni, amennyiben túléli...

2023. márc. 29. 11:01
 7/18 anonim ***** válasza:
20%

Kérdezd meg és mutogass te neki koporsókat és milyen temetést szeretne;)

Beállt az 1 hül_e 100-1000-et csinál sorba...valami palinak-csajnak akar tetszelegni..., aztán, ha nem kellő, akkor két pofára zabálja a hotdogot és más cupákot;)

Nézessed meg vele a dagi & véznák sorozatot...

A túlzott vízfogyasztás halált is okoz, ha vízfejű, akkor is;)

Hagyd, kerüljön kórházba, másból nem fog érteni...

2023. márc. 29. 11:05
 8/18 anonim ***** válasza:
72%
#5: és emellett vitaminokat fogyasztott, és vitt be cukrot és mindenféle alapvető tápanyagot, és nem tudok arról, és naponta aerob és anaerob edzést tartott volna.
2023. márc. 29. 11:06
 9/18 anonim ***** válasza:
38%

8-as: igen, így van!

Viszont a kérdező barinője elszántsága olyan erős, hogy talán mégis túl fogja élni! :)

Na, de meddig akarja ezt csinálni?!

2023. márc. 29. 11:12
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem mondta, meddig akarja csinálni, és azt sem tudom, mit kell bizonygatnia neki azon a fórumon más idegeneknek. Intelligensnek ismerem, és fogalmam sincs, mi történhetet vele, miért csinálja ezt. Nem akar tetszeni pasinak, mert azt mindig megosztotta velem, ha épp akadt kiszemeltje. És nem volt túlsúlyos, most meg aztán pláne.
2023. márc. 29. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!