Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért utánoz mindenben a...

Miért utánoz mindenben a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok, igazából maga a kérdés kicsit ovisan hangzik, de komolyra véve tényleg nagyon idegesít. Van egy barátnőm (legjobb barátnőm) akivel nagyon jóban vagyunk, ott vagyunk egymásnak mindig, mindenhova együtt mehyunk stb. És nagyon kedvelem, de mindenben leutánoz. Cuccoktól kezdve, nekem lett kivágott pólóm, pár hét múlva neki is, zenei stílusban mindig amit megszeretek hirtelen neki is a kedvence lesz, egész személyiségem is lelopja. Minden cuccbol ugyanolyat vesz. És mindig mondja h milyen szép vagyok stb és jól is esik. Nem is érdekelne annyira ha utanozna, de o úgy adja elő mintha ez az ő személyisége lenne közben mindent rólam másolt le. Van egy pár ilyen barátnőm meg , de o durván mindenben
2023. márc. 24. 23:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg felnéz rád és emiatt akar olyan lenni mint te.
2023. márc. 25. 06:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mert példakép vagy a számára, de valószínűleg nehéz lenne ezt beismernie hogy nincs saját elképzelése ezért téged másol ezért magának is bemeséli hogy pont ugyanaz mindenben az érdeklődésetek.

Ez normális igazából még ha idegesítő is.

2023. márc. 25. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez nem a barátnőd, hiszen nincs önálló karaktere, rád tapadt, téged másol, egy torz tükör.

Én leépíteném.

2023. máj. 24. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!