A kiszemelt férfi meghívott egy rendezvényre ahol szerette volna hogy én táncoljak, de sajnos 24 órás műszakban leszek így nem tudok elmenni. Amit irt jelent valamit? Lejjebb a kérdésem..
Figyelt kérdés
Írtam neki, Köszönöm hogy elsőnek rám gondolt!
Erre azt írta vissza, ugyan kire gondoltam volna?
(A volt körünkben több leányzó is volt akit hivhatott volna, de csak engem keresett)
2023. márc. 13. 19:28
2/7 anonim válasza:
Kire gondolt volna, amikor te tetszel neki?
Szegény pasas.
3/7 anonim válasza:
Le merném fogadni, hogy ennyi ésszel csak szőke lehetsz. 😀
4/7 anonim válasza:
Most csak én nem értem a kérdést?
Vagy ennél egyszerűbb célzást vársz? Meg kell említeni a vezetéknevedet meg anyád leánykori nevét ahhoz, hogy egy bók eljusson hozzád, hogy ez bizony neked szól?
5/7 anonim válasza:
#4 😂😂
Ez azt jelenti, hogy veled akart volna elmenni, mert te érdekled és nem más lány.
6/7 anonim válasza:
Nem Te vagy a legélesebb kés a fiókban, ugye.
7/7 anonim válasza:
Rendezvényen táncolni? ez ilyen legénybúcsús buli pl.? Mert akkor nyilván egyértelmű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!