Az egyik baratnom feltekeny ram???? tobbit olvasd lent.
hat ez egy eleg erdekes es fura tema is.. a helyzet hogy nem reg derult ki hogy a baratom testverenek a baratnoje feltekeny ram de brutalis modon. Tehat hogy odaig fajult a dolog igy csaladon belul hogy szetakart szedni a baratommal, csak hogy en ne legyek mar a csalad resze, mert hogy a baratom szulei engem jobban szeretnek mint ot?o.OOOO
Teljesen a baratom ellen akart forditani, visszaaskalodott egeszen a kapcsolatunk elejere evekkel ezelottre, kitalalt dolgokat tehat mindent megtett es beleavatkozott a kapcsolatba csak hogy mi mindenaron szetmenjunk. Az o aktualis mostani legjobb baratnojet akivel ossze vannak ragadva ujabban probalta osszehozni a hatam mogott a baratommal. Peldanak okaert elhivta oket magahoz, majd bevagta hogy a szeretnetek akkor itt birtok aludni, anyamek nincsenek itthon :D Megjegyzem az o aktualis baratnoje erzeseket taplal a baratom irant mar egy ideje.. A kerdesem hogy letezik ilyen ember ?????? mindent elhordott nekem, hogy mekkora egy mocsok a baratom stb, de nem is joszandekbol hanem direkt rosszindulatbol ami annyira erezheto volt meg igy telefonon keresztul is. ES nem tudom felfogni hogy ilyen ember letezik... Es a pont az i-re, a baratom testverenek a szajabol hangzott el mikor leultunk megbeszelni, hogy 'igen, az volt a celja es azt szerette volna ha osszejon a tesom azzal a baratnojevel." tehat a sajat baratja mondta ezt a lanyrol... kb 5 napja tortent ez, de azota se tudom felfogni a dolgokat :D gondolom ertheto miert.:D velemenyek?
Nagyjabol olvastam csak el, megfajdult a fejem ettol a sok felesleges dramatol 🤣
Na, akkor ha a baratodnak fontos vagy, nyissa ki a pici szajat es kuldjon el mindenkit a picsaba, aki teged baszogat.
Hiba vagytok tinik, azert nem kell puhapocsnek lenni es az ilyen hulyesegeket szo nelkul turni.
Ha nem all melletted, akkor en szakitanek.
Na ezt nem mondod komolyan. Nem, ezt nem hiszem el, ne haragudj, 23 eves vagyok es egy felnott ember nem ir igy, nem viselkedik igy, ahogy te meg a barataid.
Nyilvan az oldalt 16 alatt nem hasznalhatod, de azert ekkorat kamuzni se kell.
Uramisten.
"Barátnőm". Aha. Jó barát :D
Dedó csoport óvoda.
"baratom testverenek a baratnoje"
"A barátnőm féltékeny rám?"
Nagy barátnő baxki, hát ez egy random idegen kb :D vagy te minden szomszed keresztanyjának a húgát is a baránődnek nevezed?
A csaj nem bír téged, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!