Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szeretném vele barátként...

Szeretném vele barátként felvenni a viszonyt. Hogyan közelítsek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akival randiztam 6x, de mivel más országban vagyunk, belátta, hogy kapcsolatként ez nem tud működni, de megvolt a közös szimpátia, így továbbra is írunk egymásnak, persze visszafogottabban meg ritkábban.

Úgy érzem mint embert kedvel engem, és én is találok vele közös témákat, nem ghostol, néha beszámol a napjáról, én is beszámolok ilyenkor. Küldünk képeket meg memeket is egymásnak. Én közben elkezdtem randizni, ahol lakom.

Jövő héten mégis Pesten leszek pár napot, és gondoltam felajánlom ha van kedve egy kávéra vagy ebédre találkozhatnánk. Amúgy is ritkán megyek haza.

Érdemes ezt állításként megfogalmaznom: "szia XY, Pesten leszek ekkor meg ekkor, ha van kedved fussunk össze." vagy "szia XY, Pesten leszek ekkor meg ekkor, van időd találkozni?"

Légyszi olyanok írjanak, akik voltak hasonló szituban. Köztünk nem volt semmi veszekedés, konfliktus, ezért is beszélünk még egymással.

2023. febr. 23. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a problémát :D Ne komplikáld túl.. Beszéltek egymással, nincs köztetek gáz, szimplán kérdezz rá, hogy Pesten leszel, akar-e találkozni.
2023. febr. 23. 10:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, csak nem szeretnem ha nyomulosnak tunne.
2023. febr. 23. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha beszélgettek egymással, és nem írod le neki 50x, hogy "na, akkor van kedved, na, na", akkor nem leszel nyomulós. Normális ember stílust vedd fel, és szimplán, mint ember az emberrel, akik régen randiztak is, kérdezz rá, ráér-e találkozni. Ennyi.
2023. febr. 23. 11:18
 4/6 NTBS ***** válasza:
Leírod, hogy mit szeretnél. Aztán vagy válaszol vagy nem.
2023. febr. 27. 07:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Valaszolt, es mintha fellelkesult volna, hogy vegre lathat.
2023. febr. 27. 22:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Talalkoztunk tegnap. Nagyon kellemes volt az este, de az este vegere elojottek a regi erzesek kicsit. De lehet jobb, hogy tenyleg nem mentunk fel a lakasara.
2023. márc. 4. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!