Szeretném vele barátként felvenni a viszonyt. Hogyan közelítsek?
Van egy srác, akival randiztam 6x, de mivel más országban vagyunk, belátta, hogy kapcsolatként ez nem tud működni, de megvolt a közös szimpátia, így továbbra is írunk egymásnak, persze visszafogottabban meg ritkábban.
Úgy érzem mint embert kedvel engem, és én is találok vele közös témákat, nem ghostol, néha beszámol a napjáról, én is beszámolok ilyenkor. Küldünk képeket meg memeket is egymásnak. Én közben elkezdtem randizni, ahol lakom.
Jövő héten mégis Pesten leszek pár napot, és gondoltam felajánlom ha van kedve egy kávéra vagy ebédre találkozhatnánk. Amúgy is ritkán megyek haza.
Érdemes ezt állításként megfogalmaznom: "szia XY, Pesten leszek ekkor meg ekkor, ha van kedved fussunk össze." vagy "szia XY, Pesten leszek ekkor meg ekkor, van időd találkozni?"
Légyszi olyanok írjanak, akik voltak hasonló szituban. Köztünk nem volt semmi veszekedés, konfliktus, ezért is beszélünk még egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!