Tudnál barátkozni olyan lánnyal, aki drogozik?
Majd kesobb meg koko meg minden más. Ferfiak jobban elcsúsznak az ilyenekben.
A csaj kesobb normalis életet fog élni tisztán a barátod öccse meg még 40 évesen is nyomni fogja.
Kapa.
A barátod öccsének a párjához neked mi közöd van? Semmi. Ha a barátod öccse ilyen könnyen befolyásolható idióta az a szülei problémája, nem a tiéd.
A barátoddal meg találkozzatok az öccse és a nője nélkül. Menjetek át hozzátok, menjetek el valahova. Nem értem, hogy neked őt miért kéne kedvelned.
Itt a gyakoriság mennyiségek a kulcs. Eki a megfelelő helyen, a megfelelő emberekkel tud tényleg nagyon szép mély élmény lenni. De ezt ilyen évi négyszer kéne, vagy max havonta,de az is sok.
Meg szerintem tényleg fontos hol és kikkel. Olyan zenével amit tényleg szeretsz, meg közeli emberekkel.
Ha kedvelem az illetőt, akkor igen, és próbálnék segíteni neki ebben a problémában, próbálnám lebeszélni szép lassan, fokozatosan kirángatni ebből.
Ha eltelik x idő és nem megy, engem is csak leránt a magával, akkor hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!