Az emberek mi miatt nem mondjàk meg a màsik embernek hogy miért nem akarnak talàlkozni vele ha ő akarja?
Ne haragudj, de ha az életben is ilyen vagy, akkor baromi fárasztó lehetsz. Nem ismerjük a történet másik oldalát, de észre kell venni, hogy mikor vagy sok valakinek, és visszavenni. Akkor is, ha egyébként nagyon fáj.
Sőt, jobbat mondok. Már akkor érdemes észrevenni a jeleket, és hátrébb lépni, amikor a másik még nem kerül tudatosan, csak lassan hátrébb szorulsz az életében. Ha ilyenkor visszaveszel, nem keresed, akkor megadod neki a lehetőséget, hogy hiányozni kezdj neki, és ő nyisson feléd, ha szeretné. És akkor te eldöntheted, hogy ezt a nyitást elfogadod-e. De ha folyton nyomulsz, meg adod a sértődöttet, csak magadat járatod le, és a saját méltóságodat veszíted el.
Csak a fő kérdésre válaszolva:
Hasonló helyzetben vagyok benne. Ha visszagondol az ember az elmúlt időszakokra, akkor össze tudja hozni, hogy mi-hogyan-miért alakult úgy, ahogyan alakult.
Persze rogton en vagyok a teher meg a nyomulos...Az en meglatasom,ne engedj felreertheto modon masokat az eletedbe ha nem szeretnel vele semmit kialakitani ebbe az esetbe baratsagot.
A masik mielott elkezdtunk baratkozni elotte par honnappal voltunk kaven- ismertuk egymast felszinesen egy tarsasagbol.Nem jott senki a tarsasagbol igy ketten mentunk es rogton akkor elkezdett nekem meselni o mikor hiv valalkit neki nem pont a program a fontos hanem emberekkel akar lenni mert depresszios,ongyilkos gondolatai vannak meg beszelt egy szerelmi csalodasarol pedig alig ismert!Meg hogy sose kefelt senkivel es ezzel az illetovel megtette volna hogy ne veszitse el,meg mindenfelet meselt.Hat en ilyesmit kivel mikor hanyszor kefeltem vagy nem kefeltem soha nem tudom elmondanam- e valakinek is nemhogy olyannak akit alig ismerek!
Ez aldozat szerep ez manipulaciora emlekeztet es ahhoz kepest hogy annyira szerencsetlen,nincs tarsasaga allitolag nagyon jol tudja kevergetni a lapokat,levagni masokat
14-es vagyok.
Van ilyen. Vannak emberek, akik könnyebben kitárulkoznak, aztán nem igazán gondolnak mögé semmit. Aki meg nem ilyen, az rögtön azt hiszi, hogy akkor milyen jóban lettek, aztán meg koppan, amikor mégsem.
Hidd el, ismerem az érzést, én is rendszeresen járok így. Legutóbb néhány hete volt, hogy egy jó ismerősöm hosszasan szórakoztatott a válása intim részleteivel, én hülye meg azt hittem, ez valami barátság kezdete.
Egy hét múlva találkoztunk egy nagyob társaságban. Odamentem hozzá, hogy hogy van, de azonnal otthagyott, és egész végig a szemkontaktust se vette fel velem. Siránkozhattam volna, hogy ezt most mégis hogy, meg átvert, ilyesmi, de semmi értelme. Pontosan tudom, hogy ezt most hogy. Neki ezek a dolgok nagyon könnyen mennek, és attól még, hogy nagyon személyes dolgokat megoszt valakivel, még nem kötődik hozzá érzelmileg. Talán nem is igazán emlékszik arra, hogy beszélgettünk, annyira nem jelentett neki semmit. És mivel én egész más vagyok, félreértettem az egész szitut. Ennyi és nem több.
Az ilyet érdemes tudomásul venni, és ennyi. Aztán egy idő után már meg se lepődsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!