Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy igazbarát ,hogy ajánlja...

Egy igazbarát ,hogy ajánlja fel a segítségét?

Figyelt kérdés
Mondja,hogy mikor tud jönni,vagy azt mondja szólj mikor jöjjek?
2023. jan. 28. 05:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell szólni.
2023. jan. 28. 06:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Tudja,hogy kell majd segítenie,ill szükségem lenne rá!

Nálam a barát szinte mindenben elsőbbséget élvez

2023. jan. 28. 06:23
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Kérdés!

Fizikai, vagy lelki segítség?

A fizikait fel is ajánlhatja, a lelkit kérni illik.

2023. jan. 28. 06:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Rossz kategória.

2. Egy igaz barátnak is van élete rajtad kívül. Örülj, hogy jön és segít! Ne azt várd, hogy ugrásra készen vár, mikor füttyentesz, hogy mehessen segíteni.

3. Egy igaz barátsághoz ez oda-vissza működik. A szinte mindenben elsőbbséget élvez az ezek szerint nem az, hiszen te se ugrasz első füttyre bármikor, bármilyen körülmények között.

2023. jan. 28. 06:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mind kettőnél neked kell szólni. Neki is van élete. Random nem toppanhat be , hogy helló jöttem segíteni.
2023. jan. 28. 06:38
 6/10 A kérdező kommentje:

Tudja hogy szükségem lenne rà[fizikailag],ő viszont egy kellemesebb de halaszthatóbb programot választott inkább!

Fordított szituban én màr rég ott lennék,mint ahogy szoktam is

2023. jan. 28. 06:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Valami konkrétum?

Egyáltalán nem mindegy, hogy te kertet ásni hívtad és helyette a tesója esküvőjére ment, vagy hétvégén kell költöznöd, ő meg inkább kávézni megy egy haverral.

2023. jan. 28. 07:16
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Nincs nálad valami rendben. Ha felé is így kommunikálsz , mint itt adod az információt, akkor te nálad a baj.
2023. jan. 28. 07:18
 9/10 anonim ***** válasza:
86%

Amennyiben említetted neki, és ennek ellenére más elfoglaltságot választott, ami nem mellesleg elhalasztható, kevésbé fontos. Na az nem igaz barát kategória.

2023. jan. 28. 10:18
 10/10 anonim ***** válasza:
27%

A kerdezo 6-os valaszahoz kapcsolodva: igen,sajnos akkor nem barat...ha meg akkor olyan programja van amit nem tudna halasztani pl.szuletesnapra hivatalos akkor ajanlhat mas alternativat pl.hogy talalkozik veled masnap addig meg par szoban halljatok egymast.

Nekem is volt rossz tapasztalatom...kerdezte az uzeneteimbol mult pentek este egy ugymond baratno ugye nem jo napod volt mondom nem csinaltam egy nagy hibat munkan kerdezte mi tortent mondtam majd elmeselem...o szombat estefele talalkozott egy allapotos baratnojevel ir nekem szombat este 23.30 hogy vagy ma? Sikerult picit megnyugodni?Addig semmi...kuldozgetett videot szombaton meg ujdagolta vasarolt technikai cikket.Az esti uzenetet reggel olvastam irtam koszonom megvagyok,valamivel nyugodtabb de erzem a sulyat a dolognak.Valtottunk par uzenete erre egy orara ra irta ha gondolom este talalkozhatunk ha megyek a varoskozpontba mert o hetkozbe zsufolt.Igy is lett.De elgondolkodtatott...szinte 3 uzenetvaltas pentek ota mire eljutunk oda talalkozzunk,az is nem azonnal volt felajanlva...meg mostanaban en mondom talalkozhatunk jovo heten erre azt mondja meg nem tudja lesz- e ideje sok a munka,faradt...De a nagy zsufolt orarend ellenere kedden irtunk es mondja doglodik,jatszik a telefonon kellene dolgozni is de megbeszelt egy talalkat is egy ismerosevel.Penteken meg a munka,munkahelyi unneples meg orvos kozott tudott talalkozni egy masik baratnojevel is..

Sot elment a munkahelyi unneplesrol eves nelkul,hogy talalkozzanak.

Na ennyit arrol mikor valaki azt mondja nagyon elfoglalt! Szamunkra elfoglalt mert nem vesz annyiba bennunket...aki akar az talal alternativat talalkozni ha teszem azt hiv valaki a hetvegen nem erek ra akkor ajanlok egy mielobbi lehetoseget ami mindkettonknek jo.

2023. jan. 28. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!