Mit tennének a helyemben, kinek van igaza?
Koszorúslány problémában vagyok… felkértem pár jó barátnőmet és unaktestvéremet, hogy legyenek a koszorúslànyaim.
Én szerettem volna, ha mindneki egyformában lesz, felajánlottam, hogy fizetem is a ruha felèt. Talàltam jó árban több stílusút, a színben is rugalmas voltam, hogy mindnekinek tetszedjen… 90%-ban sikerült is, kivéve egy lányt. Neki valahogy egyik fazon sem tetszik és nem tudom mit csináljak.
Azt mondja válasszon mindenki magának saját stílusú ruhát ugyanabban a színben, viszont így nem lesz egyforma az árnyalat, az anyag és így nem tudom fizetni a felét sem mert mindenkié más árban lesz. Egyébként csak pár óráról lenne szó, utána átöltözhetne mindenki, és 6ezer forintról . Hagyjak fel ezzel a vágyammal, hogy elkerüljem a veszekedést, sértődést, vagy a többség dönt alapon maradjak azoknál a lányoknál akik hajlandóak ezt megtenni értem?
Engedném az útjára ezt a primadonnát, aki elvárja, hogy még az ÉN esküvőmön is körülötte forogjon a világ és mindenki hozzá alkalmazkodjon.
Összefoglalva, csináld amit az 1-es írt!
Köszönöm a válaszod! Én is így gondolom, viszont azt is el szerettem volna kerülni, hogy bárki kènyelmetlenül érezze magát . Ő arra hivatkozik, hogy az alkatához meg a bőrszínèhez nem illik, amit a többiek megszavaztak és rosszul érezné magát. De az is igaz, hogy egy személy miatt miért rúgnám föl az egészet? Ha elvállalta, pár órát kilehetne bírni, nem?
Ez a saját véleményem, mivel én is voltam koszorúslány ès tettem a kötelességem, még ha nekem se állt jól az a ruha…
Kiváncsi voltam más hogyan làtja ezt a problémát, kell- e bűntudatom legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!