Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez mèg barátság...

Szerintetek ez mèg barátság vagy már nem?

Figyelt kérdés

Felnőttek vagyunk (èn 31 ő 46) az előző munkahelyemen ismertem meg ahol 1 èvig dolgoztunk együtt. Ő tavaly nyár vègèn jött el. Èn idèn januárban jöttem el. Most jelenleg munkát keresek így sok szabadidőm van. Ő dolgozik tavaly október óta egy másik munkahelyen.

Ameddig együtt dolgoztunk nagyon jól elvoltunk,sokat nevettünk, beszèltünk,találkoztunk.

Egyèbkènt nem lakik messze tőlem kb 30 perc sètára.(egy városban èlünk)

De amióta elment a másik munkahelyre egyre kevesebbet beszèlünk.

Eleinte mèg 3x beszèltünk egy hèten. Most meg jó ha 2x vagy 1x beszèlünk.

Nagyon szomorú vagyok amièrt ennyire lecsökkent a beszèlgetès.

Találkozni meg 1 hónapban egyszer szoktunk.

Bár ebben a hónapban mèg nem is találkoztunk.

Nincs gyereke, fèrje van de vele règóta együtt van.

Szóval nem is az a gond,hogy most jött össze valakivel.

Okè azt megèrtem,hogy hètköznap munka után megy boltba meg takarít, főz stb.

Hètvègèn meg alaposabban kitakrít meg főz meg minden.

De nem hiszem el,hogy annyira fáradt,hogy hètköznap ne tudna 10-15 percet telefonon beszèlni.Nem órákat kèrek..

Van olyan ismerősöm aki azt mondta,hogy attól mert ritkán beszèlünk mèg jóban vagyunk.

De èn nem tudom mit gondoljak.

Mivel itthon vagyok nagyon sok negatív gondolat jut eszembe.

Nekem se gyerekem ,se barátom nincs.Nagyon egyedül èrzem magam. Arra is gondoltam,hogy az új helyen ugye megismert másokat ès velük jobban elvan.

Kèrdezzem meg,hogy haragszik-e valamièrt?

31/N

2023. jan. 22. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha férje van nyilván vele tölt idott a munkán kívül, de próbálj vele többet kommunikalni keresd a lehetőséget, esetleg kérdezz rá miert nem beszéltek már os olyan sokat de ettől még jóba vagytok.
2023. jan. 22. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Sok munkahelyi barátság elhal ha már nem dolgoztok együtt, akkor is, ha őszinte volt a rokonszenv. Ez van.
2023. jan. 22. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Semmit se ér az ha jóban vagyok, ha lesz*r akkor minek erőlteted? Én nem hiszek abban, hogy 1 nap nincs 1 darab perce válaszolni.
2023. jan. 22. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
67%
Ez arra a munkahelyre vonatkozott. Nekem is volt ilyen. Nagyszerűen elvoltunk, de amikor váltottunk, egy-két találkozás, telefon, aztán se kép, se hang. Én természetesnek mondanám. Ritka az, amikor emberek nagyon összeforrnak.
2023. jan. 23. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!