Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet az oka annak, ha...

Mi lehet az oka annak, ha valaki nem tartja magát a megbeszéltekhez?

Figyelt kérdés
Több éves barátság és ha valakiben felmerülne a kérdés, találkozunk már többször is. A jövő hetet néztük ki találkozásra, de mondtam neki hogy igazából bármikor lehet, nekem mindegy. Azt mondta majd pénteken kiderül hogy jó-e, meg is fogja írni ha kiderült. Hát nem történt meg, úgyhogy tegnap ráírtam hogy akkor jó a jövő hét? Semmi válasz, pedig folyamatosan fent van. És főleg azért frusztrál ez, mert külföldön lakik, tehát nekem ehhez buszjegyet kell vennem előre (mert ha pl hétfőn akarok a keddire, már egy szabad hely se lesz) másrészt szabadságot kell kivennem péntekre, azt meg mind tudjuk hogy nem aznap reggel kell bejelenteni.

2023. jan. 21. 15:03
A kérdező szavazást indított:
Elfelejtett válaszolni
Nem akar találkozni de nem akarja ezt megmondani ezért inkább nem ír
Nem ért rá válaszolni
Azt gondolta hogy mivel korábban elhangzott, hogy a posztolónak mindegy, így nem érdekes ha nem jelez vissza
Egyéb (kifejtem)
Mákos tészta, mert azt szeretem
19 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A sok macera megöli a kedvet spontenaitást
2023. jan. 21. 15:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Jogos, viszont külföldre kicsit nehéz spontán kimenni. Még ha lenne kocsim és nem lenne gáz a busz, akkor se telefonálhatnék be a főnöknek csütörtök este 10-kor hogy "cső kiderült hogy holnap nem jövök, írj ki szabadságra, kösz, pá". Pontosabban megtehetem, de többet nem kell akkor menni :D Ha valakiből ez kiöli a kedvet hát sajnálom, akkor barátkozzon a szomszéd utcában élőkkel.
2023. jan. 21. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Ő nem akar veled találkozni, és konfliktusba se akar veled keveredni emiatt.
2023. jan. 21. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar veled találkozni, csak nincs benne annyi gerinc, hogy megmondja.
2023. jan. 21. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
A "nőből van, ezért szeret játszani mások érzéseivel" opciót hiányolom.
2023. jan. 21. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!