Hogyan tudnék lányokkal úgy ismerkedni, hogy ne
gondolják azt, hogy fel akarom őket szedni?
Figyelt kérdés
Mikor veszik simán haverkodásnak a közeledésemet? Vagy egyből ösztönösen mindenki arra gondol, hogy azért kezdtem el xy-al beszélgetni mert tetszik és randizni akarok vele? Úgy érzem igen :/.
Életemben egyszer sikerült egy csajjal úgy elbeszélgetni első találkozás után, hogy jó barátság lett belőle. Nem is gondoltam arra akkor abban a pillanatban, hogy bármit is akarnék tőle, barátkozáson kívül.
Gimi után elköltöztem és sok ismerősömmel megszakadt a kapcsolat így javarészt csak fiúk maradtak a komolyabb ismerőseim között mert javarészt ők is pesten vannak és zavar kicsit, hogy nincs egy vegyes társaságom, és tök jó lenne pár lánnyal valamiféle szorosabb barátságot/haveri kapcsolatot kialakítani de úgy nehéz ha valakivel elkezdek beszélgetni, le akar rázni mert azt hiszi fel akarom szedni...
2023. jan. 19. 14:42
1/10 anonim válasza:
Szerinted mit szólna a párjuk, ha a barátnője egy másik pasival "haverkodna" ?!
2023. jan. 19. 14:53
2/10 A kérdező kommentje:
Ehm? Semmit? Azt mondja oké? Ha az embernek párja van nem lehetnek új fiú barátai vagy mi? Mikor nekem volt barátnőm egyáltalán nem zavart ha találkozott valakivel akin látszott, hogy egyáltalán nem nyomul hanem csak haverkodnak. Egyik legjobb barátom egy csaj akinek szintén párja van nem értem miért akkora gond ez.
2023. jan. 19. 14:56
3/10 A kérdező kommentje:
Azt elfogadom, hogy valakit zavar esetleg. De szerintem ott akkor nincs minden rendben. Én speciel ha bízok a páromban akkor nem zavar. De egyébként nem hiszem hogy minden lány akivel eddig találkoztam annak párja lenne.
2023. jan. 19. 14:57
4/10 anonim válasza:
Majd másképpen fogod gondolni, ha egyszer lesz barátnőd!
2023. jan. 19. 15:01
5/10 A kérdező kommentje:
Volt, kettő is köszönöm. Továbbra sem értem miért tabu lányoknak új emberekkel barátkozni.
2023. jan. 19. 15:47
6/10 anonim válasza:
Viselj jegygyűrűt:)
2023. jan. 19. 16:53
7/10 anonim válasza:
Mission impossible.
2023. jan. 20. 00:41
8/10 A kérdező kommentje:
Ez elég szomorú, hogy huszonéveseknek sem lehet csak úgy ismerkedni bárkivel, mert mindenfélét belelátnak az emberek... akkor mégis hogyan épít az ember kapcsolatokat és szerez barátokat mindkét nemből?
2023. jan. 20. 01:05
9/10 anonim válasza:
#8 Huszonéves vagyok és bizony sajnos én magam is mindig félreértem az ellenkező nemet. Vagyis rosszul mondom, mert tapasztalataim szerint nincs barátság a két nem között. Minden egyes alkalommal az volt, hogy jóban voltunk, ide meg oda mentünk és egy idő után elkezdett furán viselkedni, utalásokat tett és onnantól vége lett a nagy idillnek.
2023. jan. 20. 01:14
10/10 anonim válasza:
"Ez elég szomorú, hogy huszonéveseknek sem lehet csak úgy ismerkedni bárkivel,"
Elárulom, hogy semelyik életkorban sem lehet "bárkivel" ismerkedni!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!