Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyot csalódtam. Hogy reagáln...

Nagyot csalódtam. Hogy reagálnátok? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Nehéz helyzetben voltam nagyon (anyagilag). Van egy barátnőm, aki nem segített ebben a helyzetben, azt szajkózta hogy neki sem segít senki, és hogy családon belül oldotta meg ő is. Bőven megtehette volna hogy segít, de még nekem kezdte el szajkózni a hegyi beszédet. Én ahol tudtam segítettem neki, egészségügyi kapcsolatokkal is, amikor beteg volt egy rokona. Nekem ez nagyon rosszul esett, ti hogy reagáltátok volna le? A családomra sajnos nem számíthattam ebben a helyzetben.
2023. jan. 18. 10:32
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem vágta le, hogy tőle szeretnél kölcsönözni. Vagy csak nem is tudna annyit adni, ezért nem ajánlotta fel. Vagy hülyeségre kéne, és ezért.

Az, hogy kioktat, nekem sem tetszett volna egyébként

Amúgy az se mindegy, hogy ő hogy áll anyagilag

2023. jan. 18. 14:42
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

Te kérdező, figyi, és a hegyibeszédnél mondtad neki, hogy állj, ezt ne? Mert azt kellett volna.

A többire nem tudok mit írni: ismered a barátodat, tudod hogy nem ad pénzt kölcsön, ezért nem is kértél, de meg vagy rá sértődve... ez nekem nem túl bölcs gondolkodásra vall. OK, te segítettél neki korábban, mert ilyen a természeted - ő pedig nem segített vissza. Hát majd legközelebb te se segítesz, ha úgy alakul (vagy ha igen, számítasz rá, hogy nincs viszonzás).

Azt aláírom, hogy a kioktatása rosszul esett, de ezt pl megmondhattad volna neki.

2023. jan. 18. 16:19
 53/56 anonim ***** válasza:
51%
Neked se lennék a barátod.
2023. jan. 18. 18:30
 54/56 A kérdező kommentje:
Exem segített, ennyit a nagy barátságokról...
2023. jan. 18. 21:03
 55/56 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értelek, kérdező. Itt rugózol ezen, még mindig azon vekengsz, hogy ennyit a nagy barátságokról... nem te választottad őt barátodnak? Ráadásul tudtad, TUDTAD hogy ő nem olyan típus, aki anyagilag segít. Akkor mégis mi a frászt vártál tőle, hm? Senki nem fog megváltozni a te kedvedért. Hozzáteszem: nem is kötelessége segíteni a barátodnak anyagilag téged, ergo nincs min megsértődni.

A hegyibeszédet meg le kellett volna állítanod, de benned még annyi se volt, hogy szólj neki, ne oktasson ki.

2023. jan. 18. 21:30
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

Én még rokonnak sem adok kölcsön. Egyszer megtettem. Soha nem adta vissza az egy milliót. Sőt, mikor kértem, azt mondta, van nekemm több is, miért pont az az egy millióm hiányzik.

Azóta soha, senkinek.

2023. jan. 25. 01:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!