Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyot csalódtam. Hogy reagáln...

Nagyot csalódtam. Hogy reagálnátok? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Nehéz helyzetben voltam nagyon (anyagilag). Van egy barátnőm, aki nem segített ebben a helyzetben, azt szajkózta hogy neki sem segít senki, és hogy családon belül oldotta meg ő is. Bőven megtehette volna hogy segít, de még nekem kezdte el szajkózni a hegyi beszédet. Én ahol tudtam segítettem neki, egészségügyi kapcsolatokkal is, amikor beteg volt egy rokona. Nekem ez nagyon rosszul esett, ti hogy reagáltátok volna le? A családomra sajnos nem számíthattam ebben a helyzetben.
2023. jan. 18. 10:32
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk ha nem kérted, akkor mirefel vagy megsértődve bszod?:D

Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

Legközelebb ha akarsz valamit, kérj. Lehet ismán adott volna.

Deeee a másik oldalról sem olyan egyszerű ez. Hiszen valakinek az is sértő lehet, ha valaki tukmálja apénzét, hgoy "de adok szívesen kölcsönt". Ez ugyanis hatalmi helyzetet eredményez. És ha te ajánlod fel, hogy szívesen kerólsz hatalmi helyzetbe, hát az elég sértő lehet annak, aki fölé kerülsz ezzel.

Szóval sértődés helyett legközelebb nyisd ki a pici szádat.

2023. jan. 18. 11:07
 22/56 A kérdező kommentje:
Dehogy adott volna.... más kért tőle 10 ezret, hozzá is vágta ezt a hegyi beszédét, és úgy adta oda az illetőnek mintha 1 milliót adott volna.
2023. jan. 18. 11:09
 23/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy nem adott volna, akkor főleg nem értem a sértődésedet.
2023. jan. 18. 11:11
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
22, tehát nem adott volna" de végül adott másnak is. okkkéééé:D
2023. jan. 18. 11:13
 25/56 A kérdező kommentje:
Mert ilyen volumenű ügyben én nem hagytam volna hogy iszonyat nagy bajba kerüljön a nagyon közeli barátom. De lehet más értékrendem van, én szó nélkül adtam volna fordított helyzetben, főleg ha máshogy nem tudja megoldani, nem nézném ahogy "szenved".
2023. jan. 18. 11:13
 26/56 A kérdező kommentje:
10 ezer más mint 80 ezer...
2023. jan. 18. 11:14
 27/56 A kérdező kommentje:
Ő mondta saját magától hogy nem ad, akkor miért kérjek?? Nem sértődtem meg, de nagyon rosszul esett. Átértékelem magamban a dolgokat, és én is visszaveszek a segítségnyújtásomból felé.
2023. jan. 18. 11:18
 28/56 anonim ***** válasza:
82%

Tehát összegezzük:

-Tudunk eg ypéldáról, ahol kértek tőle pénzt és adott.

-Nem kértél tőle pénzt.

-Nem kaptál tőle pénzt.

-Csalódtál, mer tnem kaptál tőle pénzt.

Hát it tmég mindig te csinálsz hülyét magadból.

2023. jan. 18. 11:19
 29/56 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki máshogy kezeli a pénzügyeit. A nagybátyám szívesen ad kölcsön bárkinek és az sem érdekli, ha nem kapja vissza. Én még 5000ft-ot sem adok kölcsön senkinek.

A barátod nem szívesen ad kölcsön, ezt tiszteletben kell tartani és kár ezen rugózni.

2023. jan. 18. 11:19
 30/56 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a dologban egyet tartok gusztustalannak, a hegyi beszédet!

Jogában áll mindenkinek adnia, vagy nem adnia, kérésre vagy önként, de közben meg letolni a kiszolgáltatott, megszorult másikat mint a szaros gatyát, az nagy fokú tahóságra vall.

2023. jan. 18. 11:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!