Szerintetek gaz?
Szerintetek gaz lenne ha rairnek egy regi/ujabb baratnomre hogy nincs kedve e beulni valahova?
Regebben beszelgettem egyik regi evfolyamtarsammal es mindig ott kotottunk ki hogy majd uljunk be valahova kavezni..Ez 1 eve volt.Szerintetek irjak ra hogy nem ulunk e be valahova?Regen nagyon jokat beszelgettem vele es hianyzik ez az egesz.Meg uj baratok is kellenek,uj tarsasagi korbe szeretnek kerulni.Mit csinaljak?
Es mit irjak neki?Szia mizu bocsi hogy nem irtam 1 eve csak sok volt a dolgom vagy mi?
Meg amugy felek a visszautasitastol is hogy csak jofejsegbol mondta hogy talizzunk.Tudjatok aztan meg kifogasokat keres hogy bocsi ez a het most nem jo..stb
Jajj.. Mondjuk kezdésnek lazíts, ne bocsánatot kérve írj rá és ne gondold azt, hogy kifogásokat fog keresni. Nem kell túlgondolni a ráírást sem.
Pl. Szia! Hogy vagy? Jó lenne végre összehozni a talit. Ráérsz a héten valamelyik nap?
Ha nem ér rá, akkor sem kell kétségbe esni, folytasd a beszélgetést, kérdezd meg, mikor lenne alkalmas neki.
Nem gáz.
De lehet te is tehetsz arról, ha mindenki lekoptat.
Nem gáz, csak semmi értelme. A barátság egyetemen egy mítosz, tehát volt évfolyamtársak eseteben ilyen nincs, értelmezhetetlen. Ha szüksége lesz rád, akkor majd jelentkezik, de nem mint barát, hanem kell tőled valami.
Világ vicce, amikor az egyik egyetemi pióca megtud valamit a cégedről, és egyszerre tucatnyi egyetemi "barátodnak" jut eszébe, hogy "de régen beszéltünk"... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!