A társkeresőkön is csak fiatalok vannak?20-30 évesek.45 fölöttiek nem igen.Van olyan társkereső ahol idősebbek vannak?
Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 09:19
1/9 anonim válasza:
A kalsszikus hagyományos társkeresőkön akadnak idősebbek is, tinder stb ahol jobban fiatalok vannak.
2/9 anonim válasza:
www.elsotalalkozas.hu <-- én itt inkább 40 felettiből látok többet.
3/9 anonim válasza:
Vannak, csak nem érdemes oda sem menni. A 45-50 éves nők többsége még mindig azt képzeli, hogy fiatal és szép, és csakis Jason Momoával kívánnak szóba állni.
4/9 anonim válasza:
"A társkeresőkön is csak fiatalok vannak?"
Nem. 30 felettiek többen vannak, mert nekik kevesebb lehetőségük van élőben ismerkedni.
5/9 anonim válasza:
"A társkeresőkön is csak fiatalok vannak?20-30 évesek.45 fölöttiek nem igen.Van olyan társkereső ahol idősebbek vannak?"
Minden társkeresőn be tudod állítani a keresett korosztályt és nagyon sok idősebb van.
Randivonal például.
www.szivkuldi.hu/
Ha a Tinder-re gondolsz mint "társkereső" lehet hogy ott a fiatalok vannak többségben.
A Facebook társkeresővel (egy pár hete megjelent nálam ilyen az alkalmazásban) "nem tudom mi a helyzet", lehet csatlakozni elvileg oda és máris informált róla, hogy ismerőseim nem fognak értesülni róla, ha csatlakozom. Bár én nem kedvelem a közösségi médiát.
6/9 anonim válasza:
Eleve kevés a 45 fölötti társkereső, így mindenhol kevesebben vannak.
7/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy túlságosan kevés lenne.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat🙂
2023. jan. 15. 11:49
9/9 anonim válasza:
Én inkább azt látom hogy a negyvenötön felettiek vannak többen. És valóban, tényleg azt hiszik hogy még fiatalok és szépek és ők bizony nem állnak szóba senkivel. Komolyan mondom sokkal több esélye van egy negyvenes pasiknak a húsz évesek körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!