Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Gimis ismerkedés/ gólyatábor?...

Gimis ismerkedés/ gólyatábor? Mire érdemes készülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Tudom, még korai de az agyam csak ezen kattog. Most megyek idén nyáron gólyatáborba, és aggódok. Nem is kicsit:( Sajnos az idő múlásával zárkózottabb lettem, erőltetetten próbálok beilleszkedni stb.

A gólyatáborban (gimis) könnyen megy az ismerkedés vagy inkább baratságtalan parasztok a tagok? Nem szeretnék rossz társaságba keveredni akiknek törhetem magam hogy megfeleljek.

Mik az élményeitek? Rossz tapasztalatok is érdekelnek ha valaki olyat élt meg.Szeretnék felkészülni mindenre ami ott vár

2023. jan. 14. 22:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"Amit az 1-es és 3-as ír,egyáltalán nem túlzás."

Hát, attól függ nagyrészt, hogy 7.-be vagy 9.-be mész. Előbbinél még kulturáltabbak a fiatalok.

Meg az se mindegy, hogy valami színvonalasabb suliba jelentkezel, vagy egy olyan helyre, ahol a nem tanuló, cigiző és hasonló jókat csináló gyerekek járnak

Szerintem (ha nem barátkozol könnyen) ne hagyd ki, nehezebb lesz amikor meglesznek a baráti körök, és úgy kell beilleszkedned.

Én hatodik után mentem gimibe, nálunk ismerkedős játékok voltak az elején, össze kellett dobnunk egy kis "előadást" csapatban (pl horror műfajban micimackó, ilyesmi hülyeségeket találtak ki), gólyatáncot tanultunk, meg ilyesmi programok voltak.

Éjszaka pedig bátorságpróba (bár ennél volt egy kis gubanc nálunk😅)

Összességében én élveztem, és sikerült ott egy barátommal, illetve megalapoznom a barátságot egy másik lánnyal (azóta is jóban vagyok mindkettővel-évekkel később)

Szerintem menj el, végül is ha nem tetszik, haza tudsz menni, de lehet egy jó élmény lesz :)

2023. jan. 17. 16:31
 22/26 A kérdező kommentje:
Nos igen, 9.osztaly a cél, a Szent László elég jónak számít, de azt hallottam ott is drogoznak az olasz tagozatosok🙁. A Corvin inkább az én szintem valaki esetleg oda jár?
2023. jan. 17. 22:29
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj. Nekem két éve volt a gólyatábor. Nagyon jó volt, add magadat. Annyi, hogy igyekezz körültekintőbb lenni a barátok terén. Én erre később ráfáztam és toxikus társaságba keveredtem. Persze nem kell parázni, csak hallgass a józan eszedre, és ne hagyd figyelmenkívül még a legkisebb red flaget sem. Egyébként nagyon jó buli vannak szívatások, de nem annyira durvák. Valószínűleg lesz éjszakai túra szóval lelkiekben készülj fel :)
2023. jan. 17. 22:42
 24/26 anonim ***** válasza:
31%
Gumi nélkül.
2023. jan. 18. 08:48
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. szerintem a korosztályodtól nem kell húzóckodni, hasonló cipőben járnak ők is, mint te.

Nekem rohadt jó volt, sosem felejtem el annyi hülyeséget csináltunk, minden nap elszórakoztunk valamivel, minden napra volt valami új közös program, és szerencsére jó társaság volt:)

2023. febr. 21. 11:02
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Legyél laza, sodródj az árral és ne erőltess semmit, ne gondolj túl semmit

Csoportos dolgokból akikben a legtöbben benne vannak menjél te is, ők is ugyanolyanok mint te, ugyanolyan esélyekkel indulnak mint te. Én nem aggódnék. Meglennének a közös témák ugyanabból a korosztályból :)

Hajrá :)

2023. febr. 21. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!