Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kizárólag barátkozási célra...

Kizárólag barátkozási célra tudtok mondani hasonló alkalmazást mint a Wink? Az a lényeg, hogy külföldiekkel szeretnék beszélgetni.

Figyelt kérdés
Szeretném fejleszteni az angol, német nyelvtudásomat ezért szeretnék olyan alkalmazást találni ahol tudnék beszélgetni külföldiekkel. Igazából én fiú vagyok, de engem pont nem érdekel, hogy fiúkkal vagy lányokkal beszélgetek hisz csak kizárólag haveri beszélgetés. A Wink nevű alkalmazást azért nem szeretném hosszú távon használni mert itt sokan inkább a tényleges társkeresésre használják.
2023. jan. 11. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:
95%
Redditen sok külföldi partnert találtam angolul írogatásra, viszont a hívás senkivel nem jött össze. Ami nekem fontosabb lett volna, mert nincs sok gyakorlatom a nyelv szóbeli használatában.
2023. jan. 11. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
próbáld ki a Slowly nevű alkalmazást, az is erről szól, "levelezel" másokkal, persze a típusából adódóan ez olyan, hogy idő kérdése, mire megérkezik az üzeneted, majd rá a válasz
2023. jan. 12. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!