Legjobb barátnőm terhes, és azóta csak arról beszél, olyan szinten, hogy kikértem a véleményét egy okosórával kapcsolatba, és az volt a válasza, hogy a gyerekének nem venne. Nagyon unom, hogy minden témát arra kanyarít ki. Mit lehet tenni ez esetben?
Ha valóban barátok vagytok, akkor egy ésszerű ideig azért illene eltűrnöd a jelen állapotot, hiszen számára hatalmas élményt és újdonságot jelent, hogy édesanyává vált. Tekints a dolgokra egy kicsit az ő szemszögéből is.
Ha viszont már tényleg óriási túlzásokba esik, vagy végképp nem bírod már kezelni a helyzetet, akkor kerüld el őt addig, amég feloszlik a "lila köd", és visszatér a mindennapok valóságába.
Mennyi ideje tart ez?
Ha úgy érzed, érdemes a kapcsolatot megmenteni, több lehetőséged is van. Lehetsz türelmes, hátha idővel normálisabb lesz, próbálhatsz neki jeleket adni, pl. a fenti esetben is mondhattad volna, hogy De most nem ez volt a kérdés/Ez nem a babáról szól stb. Vagy pedig beszélhetsz vele, hogy hiányoznak a régi beszélgetések.
Vagy leépíted valóban.
Vannak gyerekeim, és a legjobb barátomnak is, de elég durva szerintem, hogy egy óráról is a gyereke jut eszébe, és ilyen idióta választ tud adni.
2-es nem tettem volna fel a kérdést, ha nem ment volna át a dolog fárasztoba.
Kedves barátnőm, aki baromira megváltozott. Csak erről beszél. Nem megbántani akarom, csak valahogy rá világítani arra, hogy gáz ennyire túl reagálni. Hozzá teszem, eddig őt is zavarták, azok a nők, akik átmentek ilyen fárasztó viselkedésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!