Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bérelhető barátra mennyire...

Bérelhető barátra mennyire tartanátok igényt?

Figyelt kérdés

Már egy ideje foglalkoztatott a dolog hogy vagy én béreljek egy barátot vagy én legyek egy bérelhető barát.

Akik nem ismerik:

Ez azt jelenti hogy beszélgetünk, közös programokunk veszünk részt vagy elkísérlek oda ahova szeretnéd (mozi, városnézés, kávézás, állatkert, túrázás stb) NINCS benne szexuális szolgáltatás, még puszi se és eldöntheted hogy kiknek leszel a bérelt barátja (csak lányok, csak fiúk, vegyesen, bi- hetero vagy homoszexuálisak stb)

Már létezik Magyarországon is. Rentafriend.com oldalon terjedt el a dolog ahol láttam már magyarokat.

10ezer ft a havidíjja az oldalnak ahova regisztralnod kell ha barátot szeretnél bérelni vagy az lenni. + a barát óradíja amit én úgy olvastam más országokban 1000-2000Ft körül van + a programok díja és utazási költség

2023. jan. 7. 19:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok a fura, pszicho ember, nem hiszem, hogy pár ezerért kockáztatnám a testi épségem.
2023. jan. 7. 19:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem köszi. Azt hiszem, annyit azért érek, hogy valaki önként, a saját szórakozására keresse a társaságom és jöjjön velem helyekre.
2023. jan. 7. 19:20
 3/17 anonim válasza:
100%

Szerintem a szolgáltatás ötletes, de én soha nem gondoltam arra, hogy barátot bérelnék. Nekem szükségem van egy bizonyos szintű bizalomra egy közös programhoz. Én nem tudnék senkinek fizetni ezért. Úgy érezném, kölcsönösen kihasználja egymást. Egyébként ha sok ilyen barát van fent, men is feltétlenül éri meg a pénzt. Remélem, tudtam segíteni az én álláspontom bemutatásával.

További szép napot!

2023. jan. 7. 19:25
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Ez végtelenül szánalmasnak és szomorúnak hangzik.
2023. jan. 7. 19:28
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt egy japán srác műveli mesterfokon, pont tegnap olvastam róla. Átszámítva, havi több milliót keres és nyaralni, hétvégézni minden hova viszik és állnak is neki mindent.

Ilyen pontom összegért amit leírtál biztosan nem csinálnám. Lehet, hogy valami elmebeteggel sodor össze a sors és estére már a lábasban rotyogsz azért a kis 10-20ezer forintodért.

2023. jan. 7. 19:35
 6/17 anonim ***** válasza:
57%
Borzalmas, hogy idáig sülyyedt a társadalom...mi lesz ezek után? Szülőket is lehet majd bérelni árva gyerekeknek?
2023. jan. 7. 19:36
 7/17 A kérdező kommentje:

Persze tudom hogy ez elég beteg, de aki annyira magányos mint én ez átgondolondó. Ki lehet szűrni a furcsa alakokat beszélgetéssel szerintem.

Igazából több cikkben is írták hogy a bérelhető barátok sem a pénzért csinálják, ők is magányosak és ez egy jó szórakozás mindkettőjüknek.

2023. jan. 7. 19:41
 8/17 anonim válasza:
100%

3as vagyok, elnézést, láttam, hogy sok mindent elírtam. Még egyszer bocsánat!

6-os! Létezik nevelőszülőség, ami pont erről szól. Felnőttek pénzért gondoskodnak árvákról. Ők ebből élnek. Szerintem ez viszont egy kifejezetten szép dolog.

2023. jan. 7. 19:43
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg is volt a reklám, düböröghet a biznisz...pf
2023. jan. 7. 19:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
#7 Nem, attól, hogy valaki k*rva magányos (Jelen), még nem fog ilyen oldalakra menni.
2023. jan. 7. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!