Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csúnya férfiként milyen...

Csúnya férfiként milyen személyiségjegyeid lehetnek amit még elfogad a környezet?

Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 18:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%

Hidd el 9-es, hogy ha belül rendben vagy, akkor nem fog számítani, hogyan nézel ki.

Mert a 8. válaszomban írtak, természetes módon fognak megjelenni úgy a gondolkodásodban, mint a hozzáállásodban.

A határozottság és a magabiztosság nem egoizmus, mint azt sokan félreértik.

A határozottság és a magabiztosság nyugalomból, öntiszteletből, önelfogadásból, az erősségek és a gyengeségek tudásából, realistán jön.

Semmi köze a beképzeltséghez, ami egoizmus.

2023. jan. 5. 19:04
 12/14 A kérdező kommentje:

10

Sajnos egyet kell értenem.

Valamikor a 18 és 19-ik században valóban díjazott volt.

Manapság az sem baj ha köpköd az utcán ha van megjelenés.

2023. jan. 5. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, olyan megkeseredett emberekre hallgatsz, akiknek nincs barátnőjük, vagy inkább a másik oldalra?

Igaz, nem értem, minek teszel fel kérdést, ha előre megvan, melyik választ fogadod el.

2023. jan. 5. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:
60%

De miért akarsz olyan embereknek megfelelni, akikről már előre eldöntötted, hogy lenézni és utálni fognak?

Azoknak, akiknek jó a bunkó is, ha gazdag, nem fogsz tetszeni, ez tény. De miért az olyanokat hajtod?

Az ilyen jellegű kérdéseknél mindig ez a gondom. Meg a nyivákolás, hogy ezek a tipikus felszínes kvák, akiknek a bunkó pénzesek kellenek, nem állnak szóba veletek.

De ha ennyire rossz a véleményetek róluk, akkor miért ezeket a felszínes, anyagias cicukákat kergetitek?

Nézitek az interneten a kicicomázott mű embereket és sírtok, de azok, akik olyan szinten vannak, mint ti, azok nem kellenek.

Te nem akarsz a belső értékeidre építkezni, akkor most mit szeressen rajtad bárki? Nem azon kell nyafikázni, ami nincs, hanem megkeresni azokat, akiknek az kell, ami neked van.

De egyszerűbb mindenki mást hibáztatni, meg a társadalmat, meg magadat sajnálni.

Én sem vagyok egy női szépség. Nem is leszek soha, ezt már elfogadtam. Shit happens. Nem, engem sem fog feleségül kérni semelyik szátrfocista vagy hollywoodi színész, vagy férfi modell.

Ezek alapján sírhatnék itt, hogy de szar az életem.

2023. jan. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!