Lányok, ha a baráti társaságotokban nem tetszik nektek
egy pasi, de folyamatosan azt mondja a társaságotok, hogy
gyere már vele össsze, mert rendes, kedves, rád vágyik,
jó társ lenne bele mennél?
Ha azt mondják (férfi létemre), hogy csókolózzak egy kigyúrt maszkos koreai férfival (akinek gyereke van), akkor meg kell tennem?
2023. jan. 5. 09:57
Idő után meg sem hallanám az ilyen szövegelésüket, ők is megunnák :)
2023. jan. 5. 10:00
Persze nem kell rájuk hallgatnod! De azért később majd amint a 3. “de fullos srác“ vág át majd rájössz, hogy nem minden a külső. Már én is így vagyok a nőkkel.. fontosabb a belső, persze azért legyen egy kicsi testi vonzalom is.
2023. jan. 5. 10:36
Senkit meg nem sértve megkérném őket, hogy legyenek szívesek ezt abbahagyni, és ne hozzanak engem/minket ilyen kellemetlen helyzetbe többet. Ez egy olyan magánügy, amibe nekik nincs sok beleszólásuk.
Csak azért, mert a többiek szétdicsértek valakit, nem fogok összejönni vele.
2023. jan. 5. 10:59
Ha nem tetszik, akkor maga az úristen is ajánlhatná, akkor sem kéne. Hadd döntsem már el én, kivel járok.
2023. jan. 5. 12:29
16/21 A kérdező kommentje:
Társaságunkban van egy csaj és barátom nagyon oda van érte. A csajszi állandóan elköveti azokat a hibákat, hogy talál magának egy helyes palit, de állandóan megcsalják, tönkre teszik, volt aki meg is verte, hát ideje most nekünk cselekednünk és összeadni a barátomat vele. Egyébként a nők nem tudnak választani, sose veszik észre a rendes palikat. Engem is összeadtak a barátnőmmel. Kezdetben finnyáskodott, hogy nem vagyok az ideálja most meg 5 éve már együtt vagyunk és házasodni szeretne velem. Nagyon örül annak, hogy összeadtak. Nem csoda, hogy sokáig így működött, nők nem tudnak választani. Ez a mostani csajszi nehezebb falat, mert nehezen adja be a derekát, de mindent megfogok tenni a barátomért akinek már nagyon kell nő.
Szánalmas, hogy ennyire tiszteletlen vagy a lánnyal szemben és figyelmenkívül hagyod az ő véleményét.
Dehogy vagy te (valódi) barát...
2023. jan. 5. 16:29
Biztos, hogy nem mennék bele.
2023. jan. 5. 17:40
Remélem, hogy a kérdező kommentje csak kamu.
Senki nem tudna belekényszeríteni egy párkapcsolatba, csak mert valaki rendes meg akar engem. Ha én nem akarom őt szexuálisan, soha nem fogom vonzónak találni, anélkül meg milyen lenne a szex?
Ha akárkit megkaphatnál, de a baráti társaságod egy viszonylag csúnyácska, de számodra mindenképpen szexuálisan taszító küllemű nővel összehozni, csak mert szerelmes beléd és figyel rád, te belemennél?
Naugye.
2023. jan. 5. 21:41
2023. jan. 5. 21:41
Kapcsolódó kérdések: