Hogy mondjam meg neki hogy nem akarom mar hogy baratok legyunk?
Figyelt kérdés
Legjobb baratnommel evekig baratok voltunk, majd par honapra megszakitottam a kapcsolatot vele mert ugy erzem ahogy felnottunk megvaltoztunk, nem passzolunk ossze. O megkeresett, es mondta hogy talalkozzunk valamikor. Belementem, de akkor szeretnem megmondani neki hogy en ezt nem szeretnem tovabb folytatni. Jelenleg neten irogat, es szerintem semmit nem sejt abbol hogy en el akarom ezt engedni. Szeretem de mar sokszor probaltuk megjavitani a baratsagunkat is mindig kudarcba fulladt, szoval kiabrandultam belole mint barat. Ettol figgetlenul erdekel hogy mi van vele tehat beszelhetunk neha, de semmi nem lesz olyan mint volt es nem is akarok vele programozni.
Rossz ember lennek vagy jogom van ezt megmondani neki?
2023. jan. 4. 19:49
1/6 anonim válasza:
“Ne haragudj,nem szeretném ezt a barátságot folytatni,úgy érzem már nem passzolunk össze,nem egy húron pendülünk”. Néha csak egyszerűen ki kell mondani,nincs értelme kerülgetni. Ha megharagszik hát így járt,mit számít már?
2/6 anonim válasza:
Azt a találkozót meg úgy intézd, hogy inkább az ő településén legyen (ha nem egy helyen laktok). Szegény tuti ki fog borulni és ne kelljen már neki végig sírnia az utat, hogy mindenki lássa.. Vagy ha egy helyen laktok akkor inkább hozzá, közelebb ne belváros stb..
3/6 anonim válasza:
Oszinten nekem nagyon unszimpatikus a hozzaallasod. A mai vilagban eleg nehez talalni igaz baratokat, te eppen egy olyan embert loksz el magadtol kvazi,aki kitart melletted. Nem ismerem a sztoritokat, de a leirtak alapjan nekem ez jon le…o probalkozik, te nem. Illetve, hogy azert vetsz veget a baratsagnak, mert megvaltoztatok. Na , es akkor? Senki se egyforma, tehat,te nem vagy kepes elfogadni ot, meg o ugytunik teged igen. Elgondolkodtato
4/6 A kérdező kommentje:
#3 irtam feljebb hogy sokszor probalTUK megjavitani a baratsagot, de mindig ugyanott kotottunk ki. Te nem tudsz olvasni? Nevetseges miket hordasz itt ossze 😂
2023. jan. 7. 08:01
5/6 anonim válasza:
A valaszod alapjan nem csodalkozom semmin.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben szeva 🤣
2023. jan. 7. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!