Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most mit csinaljak?

Most mit csinaljak?

Figyelt kérdés
A legjobb fiu baratom (aki tobbet erez irantam es minden este elmondja hogy mennyire szeret) tegnap ota teljesen megvaltozott. Alig ir vissza sot el sem kuldi neki az uzenetemet es ha valaszol nagyon flegman. Nem tortent semmi vagyis nem vesztunk ossze. Rengeteget irtam neki azt is hogy aggodom miatta es arra sem valaszolt. Egyaltalwn nem ilyen szokott lenni. Valami tortent de nem mondja el, azt mondja hogy nem volt otthon es el volt foglva. De tudom hogy van valami (akkor szokta ezt csinalni de nem ilyen durvan) csak nem mondja el. O az az ember akiert a forro parazson is atmennek. Mindennel jobban szeretem. De nem tudom mi tortent ilyen hirtelen es nem tudom mit csinaljak. Egy iskolaba jarunk egyebeknt. Rakerdezzek a baratainal?
2023. jan. 3. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető, hogy azért ilyen, mert csak te szimpla barátként tekintesz rá.
2023. jan. 3. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Ráunt arra, hogy hülyének nézed és kapóra jött neki egy új ismeretség, amelyik le is köti.
2023. jan. 3. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A forró parázson is átmennél érte? Akkor miért nem csak a városon mész át a házáig, hogy személyesen megkérdezd tőle, hogy mi a gond?..

Amikor már a barátság átcsap ebbe, hogy az egyik fél többet akar a másik meg nem akkor annak már leáldozóban van.. utánna úgy sem lessz olyan mint volt, sőt.. valószínűleg, ha már szerelmet vallott és te kikosaraztad akkor annak már annyi is..

Személyesen beszélj vele, a haverjait meg hagyd ki ebből! Ti dolgotok nem az övék! Nem kell azoknak is mindenről tudnia.

2023. jan. 3. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Becsajozott, ilyen egyszerű!

Eddig barátság ürügyén volt melletted, most már más érdekli.

2023. jan. 3. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Egyetlen nap volt. Az nem opció, hogy más dolga volt? Egyetlen napról beszélünk, nem egy időszakról..:D
2023. jan. 3. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!