Van még gyakorisokból verbuválódott Chatzy-szoba?
Figyelt kérdés
Régen nyomatták a meghívóikat, akkor neutrálisan álltam a dologhoz. De most érdekelne.2023. jan. 1. 21:10
2/9 A kérdező kommentje:
#1: Hogyhogy?
2023. jan. 1. 22:14
3/9 anonim válasza:
Valóban megszűnt, senkinek sincs már ideje ilyeneken tengődni, illetve vannak, akik össze is vesztek.
4/9 A kérdező kommentje:
#3: "senkinek sincs már ideje ilyeneken tengődni"
Nem tudom, miért, de mintha egy sértett ex-tag kommentjét olvasnám.
2023. jan. 2. 08:18
5/9 anonim válasza:
Tag voltam, de nem vagyok sértett, akivel ott megismerkedtem, azzal a mai napig tartom a kapcsolatot, közel 7 éve. :)
6/9 A kérdező kommentje:
#5: Akkor simán csak bedarált mindenkit ez a sz*r munkaalapú társadalom. Na, ezért fogok elmenni innen.
2023. jan. 2. 09:40
7/9 anonim válasza:
Én is voltam ott ès nem vagyok sértett, de a chat szobàknak már lejárt az ideje, így az is ment a süllyesztőbe.
8/9 anonim válasza:
Plusz azóta gondolom már mindenki felnőtt, boldog párkapcsolat, családja van, stb nem érnek rá ilyenekre :D
9/9 IV. KecskeShajt válasza:
Egy még létezik, de már nem tudok belépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!