Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért utáljátok ti az embereket?

Miért utáljátok ti az embereket?

Figyelt kérdés

Én a következők miatt:

-mert intoleránsak, aki más azt nem tudják elfogadni

-mert rosszindulatúak, élveznek másnak kárt és bosszúságot okozni

-mert ítélkezők

-mert felszínesek és buták

-mert irigyek másokra

-mert folyton hazudnak

-mert agresszívek erőszakosak

2022. dec. 30. 18:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azért van egy ún. norma. Tehát hiába gondolja magát egy paranoid skizofrén normálisnak, attól még nem lesz az és más sem fogja annak látni.

A fokozott gyanakvással pedig vigyázni kell, mert az illetőnek lehet rossz napja, de máskor nem ilyen. Akkor probléma ez, ha van egy jól kirajzolható mintázat vagy rendszeresség valakinek a viselkedésében.

Az sem mindegy, hogy milyen körökben mozogsz, valahol jobban koncentrálódnak a sérültebb emberek.

2022. dec. 30. 19:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Én azért utálom az embereket, mert nem mondták meg nekem fiatalon hogyan legyen 3 csajom, 2 zsák aranyam és egy üveg borom.
2022. dec. 30. 21:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Azon kívűl, amiket írtál még azért, mert senki sem másabb-különlegesebb a másiknál; a szépek is ugyanolyan emberek, mint bármelyikünk, ők is f*nak, pisilnek, rókáznak...
2022. dec. 30. 21:57
 14/18 anonim ***** válasza:

Elvtelenség, pénzért vagy egyéb előnyökért bárkit és bármit elárulás, számító és becstelen módon. Önzőség, tolerancia hiánya, szűklátókörűség és tapintatlanság. Szolidaritás és empátia teljes hiánya. Agresszivitás, főleg a primitívebb egyedeknél, legtöbbször még igazuk sincs és ezzel kompenzálják. Materializmus és túlfogyasztás, a bolygó kizsigerelése és tönkretétele sokszor felesleges és szükségtelen szempontok miatt. A spirituális és lelki értékek totális lerombolása és kiüresítése. Igénytelenség, ízléstelenség, primitívség és mások zavarása zajjal, szaggal, minden lehetséges egyéb módon. Szemetelés. Tanulásra és fejlődésre való képtelenség. Kifogások keresése és mások hibáztatása.

Én nagyjából ezek miatt, plusz amiket leírtál te is kérdező. Különösképpen a #7 és a 10# kommenteddel tudok nagyon egyet érteni.

2022. dec. 30. 22:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Az emberiség 75 százaléka határok nélkül nézve, teljesen normális, másképp kihaltunk volna. Az a baromarcú 25 százalék viszi bele a világot mindenféle hülyeségbe, magát szentnek, vagy hősnek követelve. Sajnos több ezer éve újraszületnek.
2022. dec. 31. 04:18
 16/18 A kérdező kommentje:

15

Az a baj, hogy akit első blikkre akik normálisnak, kedvesnek tűnnek hamar feladják a normáikat nyomás alatt, nincs tartásuk. Túl gyengék és félnek kiállni azért amiben hisznek.

Erre jó példa, hogy egy szociopata kkv főnök az egész bagázs morális értékrendjét képes lehúzni a saját szintjére mert ott a félelem bennük, hogy jaj mi lesz ha szembeszállok vagy kiállok az igazságért. Kivétel az az egy-két személy aki felmond.

És még sok példa van ilyesmire. Tehát például amikor saját státuszát, pozícióját védi egy csoporton belül, simán odaalakul az épp hangadó normáikoz, értékrendjéhez, hogy piros pontokat kapjon a csoporton belül. Tehát a “normálisok” normái térben és időben nem álladók, nagyon függnek az adott szituációtól. Ez ami a legszembetűnőbb és amikor én következetesen viselkedek akkor ugye én vagyok a különc.

Igen, a csorda szellem egy másik ok amiért utálom őket.

2022. dec. 31. 07:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, a szociopata főnök nem annyira gyakori, de ha mégis sikerül egy ilyennel összefutni, akkor a legtöbb, amit tehet az ember az az, hogy ignorálja. Kiállni kiállhatsz az igazadért, de nem a legokosabb döntés, ha a megélhetésed múlik rajta. Persze nem túl radikálisan megoszthatod a véleményedet, és a saját értékrendedet sem kell a kukába dobnod.

Egyébnként tudni kell alkalmazkodni, sokan lesz*rják a másikat és el tudnak vonatkoztatni a másik elmebajától, csinálják a dolgukat. Ez nem egyenlő azzal, hogy feladják a saját értékrendjüket vagy morális öntudatukat.

2022. dec. 31. 08:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert rászolgáltak. Mocskos képmutató parazita az összes.
2022. dec. 31. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!