Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb baratnomnek lett...

A legjobb baratnomnek lett egy pasija, azota jo ha egyszer latom egy honapban, es nem is nagyon beszelunk es iszonyu rosszul esik. Hogy lehetne finoman rakerdezni nala mert megbantani se akarom?

Figyelt kérdés
2022. dec. 14. 16:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Majd hozzászoksz, hogy a felnőttek legjobb barátja a párjuk. Ez van
2022. dec. 14. 18:07
 12/20 A kérdező kommentje:
a 9.essel teljesen egyett ertek , mar nem eloszor volt hogy jott a nagy szerelem majd mikor veget ert jott hozzam sirni hogy milyen rossz neki , es amikor meg mondomm hogy es szoltam az elejen akkor meg neki all feljebb
2022. dec. 14. 19:17
 13/20 anonim ***** válasza:
39%
Márpedig ez igenis önzőség, mert te elvárod, hogy valaki veled foglalkozzon. Az igazi barát megértő és nem kezd el ezen hisztizni.
2022. dec. 14. 21:16
 14/20 A kérdező kommentje:
En 9 es valaszoloval ertek totalisan egyet , ez nem onzoseg
2022. dec. 14. 21:56
 15/20 anonim ***** válasza:
42%

Mire akarsz rákérdezni?

Teljesen természetes hogy az ember a párjával tölt időt, hiszen vele szeretne közös életet, nem a haverokkal.

2022. dec. 15. 10:03
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

"szerintem ez undorito es embertelen"

Azért ne feltételezz egyből rosszindulatot és embertelenséget! Főleg egy új, kezdődő kapcsolatnál az ember van, hogy elveszíti a realitásérzékét. De ahelyett, hogy itt, a háta mögött pocskondiáznád, meg is beszélhetnéd vele a dolgokat.

2022. dec. 15. 10:48
 17/20 anonim ***** válasza:
66%

"es amikor meg mondomm hogy es szoltam az elejen akkor meg neki all feljebb"

Jó, ez meg bunkóság. Mármint amikor a "legjobb barát(nő)" akarja megszabni, hogy kivel járjon, meg kivel nem. A végén meg azért csak muszáj odaszúrni egyet, nem elég a problémája.

2022. dec. 15. 10:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát, te nem vagy igazi barát, ha megtudja, hogy beszélsz róla a háta mögött, ne lepődj meg, ha megszakítja veled a kapcsolatot végleg. Mi lenne, ha te is inkább társat keresnél?
2022. dec. 15. 18:29
 19/20 A kérdező kommentje:
Es megis hogy tudna meg? csak itt beszeltem errol, azert annyira hulye nem vagyok
2022. dec. 17. 19:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Sose tudhatod, ki van fent az oldalon. Amúgy meg neked is jobb lenne, ha nem puffognál, hanem találnál elfoglaltságot magadnak. Felnőtt vagy elvileg, viselkedj is úgy.
2022. dec. 19. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!