Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lefagytok ti is ha rosszindula...

Lefagytok ti is ha rosszindulatúan, mások előtt lejáratni akaró szándékkal tesznek fel kérdést nektek?

Figyelt kérdés
És hirtelen nem jut eszetekbe mit mondjatok?
2022. dec. 8. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pár másodpercig, aztán megy tovább minden.

Az ilyen emberek saját magukat minősítik. Foglalkoznának inkább a saját dolgukkal, és ne menjenek bele olyanba, amihez az égvilágon semmi közük.

2022. dec. 8. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Már nem, talán mert elkezdtem lekakilni ki mit gondol. Megtanultam kinevetni az ilyen embereket meg visszakérdezni lenézően, irónikusan, hogy igen, téényleg? :D Másik erre sosem számít.
2022. dec. 8. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyi mindig eszembe jut, hogy elküldjem a másikat a fenébe.
2022. dec. 8. 12:52
 4/8 A kérdező kommentje:

3

Igen de ezzel neki adnak igazat.

Igazából defenzív pozícióba kényszerít ahol magyarázkodnom kellene meg tisztáznom magam, de mivel annyira váratlan és megalapozatlan a vád de ennek ellenére tényként közli, hogy hirtelen nem tudok megfelelőképp reagálni.

Tehát egyszerűen felkészületlenül ér mert az a szent meggyőződésem, hogy mindent jól csinálok, nem sértek senkit nem számítok azzal, hogy megvádolnak bármi rosszal is, pláne nem olyan stílusban mintha sorozatgyilkos vagy beteges hazudozó lennék és megérdemelném.

2022. dec. 8. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényként közöl egy igaztalan vádat, akkor vágd a szemébe hangosan: "Hazudsz!"

És tényleg ne kezdj el magyarázkodni.

2022. dec. 8. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Alapjáraton igen, mert egy szende kis naiv gyökér vagyok, szóval ha valaki bunkó velem, akkor van, hogy még én kérek elnézést.

Viszont ha előre felkeszitem magam hogy bunkók lehetnek velem, akkor általában normálisabban tudom kezelni a helyzetet, és számon tudom kérni hogy nem megfelelő hangnemben beszélnek velem.

2022. dec. 8. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Pár szívdobbanásnyi pillanatig igen, majd összeszedem magam. Utána eleresztek egy apró kommentet, ami nem bunkó, de éppen érezhető, hogy nem tolerálom az azt megelőző megnyilvánulást. Majd folytatom, mintha mi sem történt volna.

Régen képes voltam teljesen lefagyni, pulzusommal az egekben, és meg sem tudtam szólalni. Szerencsére azok az idők már elmúltak.

2022. dec. 17. 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:
nem igazán....nem
2022. dec. 23. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!