Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok az olyanról aki...

Mit gondoltok az olyanról aki még akkor sem kérdez meg, hogy hogy vagyok amikor tudja, hogy megműtöttek? Egy 3 éves barátság…

Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Azt, hogy nem baratkozz vele. Lathatolag nem erdekled, miert vagysz ennyire a figyelmere?
2022. dec. 6. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
mert az nem barát. hanem haver
2022. dec. 6. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
vagy nem akarnak ezzel zaklatni.
2022. dec. 6. 17:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Én az a fajta vagyok, aki azonnal keresi a másikat ha tényleg fontos a számomra. 8 napja műtöttek tehát ennyi idő alatt sem éri fel? Számomra nagyon fáj, én sok mindent megtettem érte korábban. Ha én nem írok / nem keresem, soha nem írna. Csak születésnapomon meg névnapomon.
2022. dec. 6. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne keresd többet.
2022. dec. 6. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

Hogy te kullancskent tapadsz barkire aki neked 'fontos', az meg nem ok arra hogy mas is igy tegyen.

Probald megerteni hogy nem vagy neki ennyire fontos es nyilvan nem veletlen hogy csak ritkan keres. Ha nekem lenne ilyen hisztis kisajatito ismerosom, mar nem lenne mert letiltottam volna mindenhol.

2022. dec. 6. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
4# na látod, nem keresed, akkor ő sem keres. az inkább haver
2022. dec. 6. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!