Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez jelenthet valamit?

Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 vagyok, lány, most lesz utolsó évem gimiben. Az elmúlt egy hónapban furán kezdtek el viselkedni a fiú évfolyamtársaim. Elkezdtek nekem köszönni minden reggel, meg amikor megyek haza, és múlt héten egyszer tesi után (amikor a mi osztályom és az évfolyam együtt voltunk tesin) megyek a folyosón, szembe jön velem az egyik évfolyamtársam és köszön nekem, pedig kb. 5 perce tesiztünk együtt. És tegnap, amikor megyek a buszmegállóhoz egyik évfolyamtársammal (5 percre lakom tőle) megkérdezi, hogy nem megyek-e át hozzájuk. Ilyet még a barátnőim sem kérdeztek soha tőlem, pedig van egy pár lány, akivel jóban vagyok. Szerintetek ez jelenthet valamit? És ha igen, akkor mit?

2022. nov. 29. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Amugy tetszel neki valoszinuleg
2022. nov. 30. 08:25
 2/2 anonim ***** válasza:
40%

Engem egy kicsit meglep, ha addig semmibe vesznek, vagyis nem köszönnek, aztán meg hirtelen mindenki köszön, és valaki áthív. Én valószínűleg előbb elbeszélgetnék vele, és megmondanám neki, hogy ezt egy kicsit furcsállom.

Csak mert nehogy aztán az legyen, hogy otthon meg jól leteperjen.

Nem lehet, hogy valaki valami hazugságot terjesztett rólad, pl. könnyűvérű vagy stb.?

2022. dec. 2. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!