Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meddig érdemes várni egy...

Meddig érdemes várni egy friss, de elég közeli ismerős válaszára? Mikor érdemes írni neki újra, ha egyáltalán van értelme?

Figyelt kérdés

Elég friss az ismeretség, de a viszony elég baráti. Többször találkoztunk már csoportban és külön is, és neten is beszélgetünk időnként.

Most viszont már lassan egy hete várok a válaszára.

2022. nov. 21. 14:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát írj rá, mire vársz?
2022. nov. 21. 14:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy fog válaszolni, ezért nem tudom mikortól számít nyomasztásnak.
2022. nov. 21. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Attól függ. Fontos a téma, határidős esetleg? Vagy csak baráti csevegés?
2022. nov. 21. 15:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Egy teljesen semleges, eldöntendő kérdés volt, ezért sejtek valamit a háttérben. Különben gondolom már rég válaszolt volna.
2022. nov. 21. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy, mi az üzenet tárgya: az, hogy többet akarsz tőle, és ő is nyitott-e erre, vagy az, hogy alkalmas-e neki 2022.december 14-én, szerdán egy közös pizzázás?

Az egyiken simán ki is borulhat (én ismerek olyan embert, akivel ezután meg is szakadt a mindenféle kapcsolatunk, miután én annó többet akartam Tőle, ,ő meg emiatt halálosan megsértődött rám), a másikon semmi kiborulnivaló nincs, max. annyi, hogy azt mondja, ne haragudj, nekem eszembe nincs, nem vagyok hajlandó leülni veled egy asztalhoz, vagy azt mondja, hogy épp nem jó 2022.december 14, napoljuk el jövőre!

2022. nov. 21. 15:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Semmi komoly. Szó sincs találkozásról, vagy olyan utalásról, hogy többet akarnék. Meg akkor minek írja, hogy majd fog válaszolni? Ha simán nem válaszolt volna megértem a jelzést.
2022. nov. 21. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Majd fog válaszolni. Nem azonnal, hanem majd. Ha úgy érzi, ha ráér stb..
2022. nov. 21. 16:32
 8/10 A kérdező kommentje:

Az egy hetet a legnagyobb jóindulattal se nevezném "azonnalnak". :D Tehát innentől már csak a túl későn válaszol áll fenn.

De visszatérve az eredeti kérdéshez, érdemes írni neki újra, vagy engedjem inkább el?

2022. nov. 21. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Majd válaszol. Hiszen azt mondta. Engedd el.
2022. nov. 21. 17:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Legyen igazad.
2022. nov. 21. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!