Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek normális,hogy...

Szerintetek normális,hogy felnőttként csak ilyen ritkán találkozom a barátnőimmel? 31/N

Figyelt kérdés

Van 5 barátnőm de alig találkozom velük.

Az egyik itt lakik kb 20 perc sètára tőlem vele havonta találkozom.

A második kb 1 óra hosszára lakik tőlem vele 6 hónapja találkoztam.Igaz van egy kisfia aki 6 hónapos.

A harmadik Pesten lakik vele nyáron találkoztam. De kb èvente egyszer ha találkozunk.

A negyedik barátnőm kb fèl órára lakik de neki van 2 kisfia. Vele 4 hónapja találkoztam.

Az ötödik barátnőm is kb fèl órára lakik ès vele is 4 hónapja találkoztam.

Tudom, hogy mindenki elfoglalt meg èli az èletèt de a Pestin kívül mindegyikkel tudnèk havonta találkozni.

Nem is akarnèk egèsz nap velük lenni hanem max 1-2 óra hosszára.

Már beszèltem erről egy ismerősömmel de ő azt mondta,hogy egyikük sem az igazi barátnőm ha ilyen ritkán találkoznak velem.

Nekem se barátom,se gyerekem nincsen.

2022. nov. 13. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Azért 2hetente szerintem illene találkozni azzal, akivel az ember egy városban él... De itt az oldalon sok az introvertált, akinek természetes, hogy valaki 1 év ghostolás után is a barátja marad
2022. nov. 13. 20:03
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
2hetente igen, 2naponta nem.
2022. nov. 13. 20:04
 13/15 anonim ***** válasza:
8%

Egyébként nem is értem ilyen sűrű találkozás mellett hogy lehet egy barátságot fenntartani. Hogy tud a nehézségeidről, hogy tudtok ott lenni egymásnak, ha nem is beszéltek?

Én azért találkozom heti rendszerességgel a barátaimmal mert pörög is az élet és van mindig konkrétan forró téma is.

2022. nov. 13. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Aha normális, nekem egy olyan barátnőm van, akivel rendszeresen talizok, az is havonta egy-kettő, pedig 25 percre lakunk egymástól. Régen szociálisabb voltam, de ma már inkább a barátommal pihenek munka után :D
2022. nov. 13. 22:01
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 de honnan veszed, hogy csak személyesen lehet beszélni valakivel?? Miért ne kommunikálhatnánk rendszeresen attól még, hogy nem töltünk együtt majdnem minden napot? Feltalálták ám már a telefont, számos egyéb lehetőséggel együtt.
2022. nov. 13. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!