Szerintetek normális,hogy felnőttként csak ilyen ritkán találkozom a barátnőimmel? 31/N
Van 5 barátnőm de alig találkozom velük.
Az egyik itt lakik kb 20 perc sètára tőlem vele havonta találkozom.
A második kb 1 óra hosszára lakik tőlem vele 6 hónapja találkoztam.Igaz van egy kisfia aki 6 hónapos.
A harmadik Pesten lakik vele nyáron találkoztam. De kb èvente egyszer ha találkozunk.
A negyedik barátnőm kb fèl órára lakik de neki van 2 kisfia. Vele 4 hónapja találkoztam.
Az ötödik barátnőm is kb fèl órára lakik ès vele is 4 hónapja találkoztam.
Tudom, hogy mindenki elfoglalt meg èli az èletèt de a Pestin kívül mindegyikkel tudnèk havonta találkozni.
Nem is akarnèk egèsz nap velük lenni hanem max 1-2 óra hosszára.
Már beszèltem erről egy ismerősömmel de ő azt mondta,hogy egyikük sem az igazi barátnőm ha ilyen ritkán találkoznak velem.
Nekem se barátom,se gyerekem nincsen.
Egyébként nem is értem ilyen sűrű találkozás mellett hogy lehet egy barátságot fenntartani. Hogy tud a nehézségeidről, hogy tudtok ott lenni egymásnak, ha nem is beszéltek?
Én azért találkozom heti rendszerességgel a barátaimmal mert pörög is az élet és van mindig konkrétan forró téma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!