Nincsenek barátaim?
Sziasztok. Van egy problémám, nincsenek barátaim. Vannak személyek, akikkel, ha összefutok, megkérdik hogy vagyok, hogy megy az élet stb, de ezzel ennyi. Senkivel sincs közös témám, pesszimista, unalmas és szerencsétlen vagyok. Hiába hívok el valakit, ha nem tudom szóval tartani. És túlságosan félek a kudarctól, mert tisztában vagyok vele, hogy előbb-utóbb az lesz a vége. Ráadásul most az új iskolában is egy rakás egymást kiosztó, közönséges, kétszínű emberrel kerültem össze.
Valaki nem tudná mondani valami biztatót? Létezik olyan ember akinek egy barátja sincs, egy se? És milyen élete van neki? Mit tehetek én, hogy bátrabb legyek?
Előre köszönöm a hasznos válaszokat!
Szerintem meg pont fiatalon könnyebb barátokat találni, ha ekkor nem megy, később sokkal nehezebb. Csak megfelelő társaságba kell járni, nyitni kell...
Ha az osztályban nincs senki, akkor menj más közösségekbe is, fiataloknak inkább vannak ilyenek. Persze nem diszkóra gondoltam, nem ott születnek az életre szóló barátságok. Hobbi, önismereti csoport, stb.
"Csak megfelelő társaságba kell járni, nyitni kell... menj más közösségekbe is... Hobbi, önismereti csoport, stb."
Ilyen helyekre pont akárhány évesen is lehet járni, úgyhogy aki fiatalon még túlságosan zárkózott és csak később nyílik majd meg, az se marad le semmiről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!