Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vajon miért dönt ugy egy...

Vajon miért dönt ugy egy barát, hogy eltűnik az életemből szó nélkül?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel lelkileg egy nagyon érdekes kapcsolatom volt. Kisgyerekként ismertem meg, amikor a köztünk lévő pár év korkülönbség hatalmas volt mégis nagyon szerettünk egymással beszélgetni. Eltelt sok év újra találkoztunk, semmiből került elő facebookon pont amikor legnagyobb szükség volt rá mely magánéleti mely pontom volt. Pár év múlva hazajött külföldről és újra találkozni kezdtunk, barátok lettünk. Nem tudom o mit érzett nyilván de olyan volt mintha egy év sem telt volna, ugyanúgy éreztem magam mint gyerekként vele, ő ugyanúgy kedves volt. Sokszor mondta mennyire szeret velem beszelni engem hallgatni. Lehet tetszettem neki, mert közben eltelt sok év és hát egyikonk se egy ronda ember de én ezt akkor valahogy nem is gondoltam. Most sem lennék ebben azért biztos. Teltek az évek, közben lett barátom,továbbra is találkoztunk beszélgettünk. Lett barátnője, akiről nem igen meselt, de továbbra is beszéltünk, telefonáltunk mindig mondta, hogy nagyon szeret velem beszélgetni és hallgatni engem. Néha kimaradtak hónapok is de mindig ugyanolyan volt mintha egy nap se maradt volna ki. Aztán egyszer csak megházasodott, úgy hogy előtte mikor pár héttel utoljára találkoztunk meg sem említette a dolgot meg a lány kérést sem. A Facebookrol tudtam meg hónapokkal később, ahova a felesége tett fel képet. Nagyon lessokolt mármint az hogy nem is mondta el, és én pedig azt hittem barátok vagyunk. A mai napig nem értem miért, hogy lehet ez hogy nem erezte fontosnak mikor órákat beszélgettünk szemelyesen. De ezután is beszéltünk meg minden. Majd egyszer csak nem valaszolt arra találkozunk-e, évekig sem, sőt el sem olvassa ha küldök neki üzenetet. Közben férjhez mentem én is meg minden de hiányzik nagyon a barátsága, mert mindig úgy éreztem egy különleges kapocs van köztünk. Abszolút nem zaklatom vagy ilyesmi, kétszer írtam csak azóta. Elfogadom a döntését ha ő így lesz boldog akkor így lesz a legjobb, nem szeretnék neki rosszat. De vajon mi lehet az oka hogy egyszerűen se szó se beszed eltűnt? Igazából csak nekem lenne könnyebb lezárni ezt ha tudnám mi az oka. Tudom, hogy tőle kéne megtudni, de az nem megy. :(

2022. nov. 7. 08:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szexmániások nem értik ezt meg, de a többiek igen. Hihetetlen, hogy ennyire sokan szexközpontúak, hogy csakis arra tudnak gondolni.

Én értem, hogy mi a helyzet, nekem is vannak ellenkező nemű barátaim.

2022. nov. 8. 13:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled de szerintem nem pont szexmania miatt nem értik hanem talán ehhez kell egy bizonyos érzelmi intelligencia, ugyanolyan mint az iq vagy van vagy nincs. Azért az tény hogy minden ellenkezu nemű barátom intelligens ember és én is találkoztam rengeteg férfivel aki egyszerűen fel sem fogta ezt, szamara csak a párkapcsolat létezett vagy semmi más. Amikor egy ilyen barátomnak barátnője lett akkor szakadt meg a barátság ha a lány hogy mondjam gyenge értelmi képességű volt általában és sajnos közelről láttam szamos esetet ahol a lány önbizalom hiány miatt minden létező női lényt elmart eltiltott a barátjátol érzelmi zsarolással aztán a végén meg ő csalta meg a srácot. Sajnos sokan önzőek is és képesen meg az azonos nemű barátokat is eltávolítani csak hogy a férfi ne járkáljon el itthonról.
2022. nov. 8. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!