Mit tegyek ha nulla kedvem van buliba menni?
Sokszor előforult, hogy utolsó nap mondtam le egy beigért bulit.
(Szülinap,sima hetvegi buli)
Most is hivatalos vagyok egy szülinapi buliba ki vagyok merülve és nem birok és semmi kedvem menni.
Szégyenlem nagyon.
Depressziós vagy?
Lendítsd át magadat a holtponton , és menj el. Szinte biztos, hogy ha már ott vagy, elpárolog a fáradság, és jól érzed magad...
Na, akkor csak kibújt a szög a zsákból... Lehet, akkor a bulizgatás tervezése helyett ezt kellene inkább kezelni.
Ha tudják, hogy vannak gondjaid, akkor nyilván erre visszavezetheted, ha nem, akkor az problémás.
Ha nincs kedved akkor ne menj. Néha én is így szoktam tenni.
Bár van amikor elmegyek akkor is amikor semmi kedvem aztán vagy rossz lesz vagy jó. Úgy vagyok vele, hogyha rossz is "kibírom".
Ha nincs kedved, akkor két lehetőséged van. Vagy elfogadod, hogy nem mész és minél előbb közlöd a többiekkel őszintén, hogy most nem úgy alakultak a dolgok és nem érzed jól magad vagy veszel egy nagy levegőt és hiába nincs kedved elmész, mert lehet, hogy közben megjön a kedved majd, csak a kezdeti energia hiányzik, hogy elindulj. Az is lehet, hogy megbánod, hogy elmentél.. Ezt sajnos nem tudhatjuk.
23F
Csak az a baj, hogy ha 3-4x ezt megcsinálod, utána már nem is fognak hívni.
Akkor meg az lesz a baj, hogy kiközösítenek, nem törődnek veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!