Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha nulla kedvem...

Mit tegyek ha nulla kedvem van buliba menni?

Figyelt kérdés

Sokszor előforult, hogy utolsó nap mondtam le egy beigért bulit.

(Szülinap,sima hetvegi buli)

Most is hivatalos vagyok egy szülinapi buliba ki vagyok merülve és nem birok és semmi kedvem menni.

Szégyenlem nagyon.

2022. nov. 5. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Valami nem oké, ha ez rendszeres... Lehet, hogy felszínre kellene hozni a valós okot.
2022. nov. 5. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Depressziós vagy?

Lendítsd át magadat a holtponton , és menj el. Szinte biztos, hogy ha már ott vagy, elpárolog a fáradság, és jól érzed magad...

2022. nov. 5. 16:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Alapból szedek gyógyszert pánikbetegségre és szorongásra. Meg sokat jártam pszichológushoz.
2022. nov. 5. 16:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Na, akkor csak kibújt a szög a zsákból... Lehet, akkor a bulizgatás tervezése helyett ezt kellene inkább kezelni.

Ha tudják, hogy vannak gondjaid, akkor nyilván erre visszavezetheted, ha nem, akkor az problémás.

2022. nov. 5. 16:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy vannak problémáim.
2022. nov. 5. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:
5: rögtön a fő kérdés alatt leírhattad volna... Mert teljesen más az "összkép", ha csak nincs kedved, vagy ha - mint kiderült - komoly pszichés problémáid vannak.
2022. nov. 5. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha nincs kedved akkor ne menj. Néha én is így szoktam tenni.

Bár van amikor elmegyek akkor is amikor semmi kedvem aztán vagy rossz lesz vagy jó. Úgy vagyok vele, hogyha rossz is "kibírom".

2022. nov. 5. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha nincs kedved, akkor két lehetőséged van. Vagy elfogadod, hogy nem mész és minél előbb közlöd a többiekkel őszintén, hogy most nem úgy alakultak a dolgok és nem érzed jól magad vagy veszel egy nagy levegőt és hiába nincs kedved elmész, mert lehet, hogy közben megjön a kedved majd, csak a kezdeti energia hiányzik, hogy elindulj. Az is lehet, hogy megbánod, hogy elmentél.. Ezt sajnos nem tudhatjuk.

23F

2022. nov. 6. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Csak az a baj, hogy ha 3-4x ezt megcsinálod, utána már nem is fognak hívni.

Akkor meg az lesz a baj, hogy kiközösítenek, nem törődnek veled...

2022. nov. 6. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!