Erre mit lehet mondani?
Sziasztok. Adott egy szitu, hogy van egy testvérpár barátnőm (barátnőim?) és az egyikkel csak messengeren beszélek, és ez a testvérpár maguk között mindent megbeszél. Ennek a barátnőmnek a huga mesélt egy közös ismerősükről hogy jelenleg lehet hogy válnak mert rossz a kapcsolat, és attól a barátnőmtől aki a nővér, megkérdeztem hogy mi a helyzet azóta ezzel a párral, hogy hallottam hogy lehet elválnak (nyilv. a hugától tudom az infót) erre a nővér kb lebszott üzenetbe hogy milyen pletykás vagyok.
Erre mit írjak? Én nyilván tudtam hogy egymás között tudják az infót, az meg hogy a húg elmesélte nekem nem tehetek róla, tehát ott ő a pletykás.
Nem értem ebből miért csinál ilyen ügyet, persze az ő szemszögéből most úgy jöhetett le hogy ezen csámcsogok, pedig csak szimplán érdeklődtem hogy az a páros együtt van-e még, minden ok-e velük.
Ti mit írnátok erre? Mert nemigen tudom hogy lereagálni, kicsit sértő is nekem. Mondjam el hogy a huga mesélte, és nem rosszból akartam? elég fura..
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!