Hogy lehet finoman lekoptatni valakit akivel régen barátok voltunk?
Nem akarom elküldeni a srácot a sunyiba, de közben meg lassan 10 éve nem láttam élőben, semmi közös nincs az életünkben de valami miatt nagyon unatkozik aztán havonta rámír hogy mi van velem. Közben meg olyan alap dolgokat nem mesél magáról, hogy miért ment külföldre dolgozni vagy épp mi van vele. (nem mintha nagyon érdekelne, de nem értem mi értelme jópofizni, meg régi sulis élményekről beszélgetni ennyi idő után)
Az hogy nem írok újabban vissza meg nem akadályozza abban, hogy írjon továbbra is.
Ignoráld, nem érsz rá, kész. Nehogy már te ugorj, mikor őneki aktuális pont rád írni, mert unatkozik. Te meg mindig vissza tudsz neki írni(?). Szerintem az ilyen kapcsolatok többsége elhal amúgy is, normális ha nem vagy rá kíváncsi, meg nem is csináltok közösen semmit, sztem értelmetlen levelezőtársakat tartani csak azért, mert ismeritek egymást, de a kapcsolatnak semmi mélysége nincs. Rejtsd el a beérkező üzeneteit vhogy. Nem kell neki semmit sem mondanod, nem álltok már olyan közel, ahogy lejött. Az a baj, hogy te hezitálsz(?) ezen, pedig tudod te is, hogy csak ignorálnod kell és kész.
Nálam nem pont ilyen szitu, de hasonló van. ott is majdnem 0 közös pont van az illetővel, nem is értjük meg egymást sokszor,sokszor csak negatívan hatunk egymásra. de ő igényli a társaságomat. Nem foglalkozok vele eldöntöttem, főleg ha már ezeket érzem és gondolom. Vedd komolyan, hogy mit vált ki belőled a másik és ne hezitálj, vagy sajnáld meg a másikat. Ebbe nem hal bele senki. Sőt lehet a te régi "barátod" úgy élné meg ezt, mint egy hangya halálát. Ki tudja.
ha nem is az, hogy elvarja a kerdezotol h ugorjon, de hogy 10 eve annyibol all ki a kapcsolat, hogy chatelnek egyet a regi szepidokrol, a srac meg nem vonja bele a jelenebe.
Egeszseges kapcsolat nem ebbol all, h nosztalgiazni irok ra a masikra.
kerdezo egyebkent ki nem eroltette a szemelyes talit? Videochateles se volt? Te szoktal irni a sracnak?
"rámír hogy mi van velem. Közben meg olyan alap dolgokat nem mesél magáról, hogy miért ment külföldre dolgozni vagy épp mi van vele."
Hát ez nálam nem csak nosztalgiázás.
Én erre értettem a nosztalgiázást. Nincs semmi bussinessük, nem találkoznak, de a múltról beszélgetni jót szokott, de a jelenlegi dolgairól sok mindent nem oszt meg.
" 10 éve nem láttam élőben, semmi közös nincs az életünkben de valami miatt nagyon unatkozik aztán havonta rámír hogy mi van velem........nem értem mi értelme jópofizni, meg régi sulis élményekről beszélgetni ennyi idő után"
Az meg tök alap, hogy bevág valaki egy mizut a másiknak, és megkérdi vele mi van. Erre a kérdésre meg ferdítenek sokan válaszban.
Igazából lényegtelen, mindenki azzal barátkozik akivel akar, ha valaki nem akarja tartani mással a kapcsolatot, akkor nem tartja. Fő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!